Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Heren behandeling

De lockdown is weer gedeeltelijk voorbij. Zo mag je weer naar de kapper, naar de winkel en mag je weer de terrassen bezoeken. Nu je al weer een tijdje naar de kapper mag, is het weer van belang om een goede kapper delft te vinden. Je haar is namelijk een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en je wil uiteraard dat je haar optimaal verzorgt wordt door een kapsalon in delft. In deze blog meer over een goede herenbehandeling die je kan verwachten bij een uitstekede kapper.

De special one
Voor alle mannelijke klanten wordt er bij een goede kapper in delft minimaal 45 minuten de tijd genomen voor elke knipbehandeling. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om te bespreken wat je graag wil bereiken met je haar. Goede kappers proberen goed te achterhalen wat je graag met je haar wil en wat je echt absoluut niet met je haar wil. Kappers moeten open staan voor je ideeën, maar ook met goede eigen adviezen komen. Hierbij wordt dan gekeken naar de vorm van je hoofd en gezicht. Op basis van je vorm van je gezicht, wat je met je haar doet en welke verzorgingsproducten je gebruikt wordt er een advies gegeven. Vanuit jouw wensen en de adviezen van de kapper kan je tot de perfecte behadeling komen.

De behandeling
Je haar wordt nadat het gewassen wordt en droog is beoordeelt hoe het valt. Na het wassen wordt je haar in het gewenste model geknipt. Bij een goede kapper kan je voor elke haarsoort en elke coup terecht. Van opgeschoren tot lang haar alles moet mogelijk zijn. Een echte vakman gebruikt ook geen opzetstukjes bij een tondeuse. Het echte ambachtelijk vakwerk wordt altijd gedaan door uitsluitend gebruik te maken van kammen om de juiste lengte te bepalen. Kijk ook vooral bij het zoeken van een goede kapper wat jij graag wilt en wat jij belangrijk vindt bij een knipbeurt.

http://onekappers.nl