Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

Schadeoplossing Nederland B.V. – Contra-expertise bij schade

Schadeoplossing Nederland B.V. is een expertisebureau die gespecialiseerd is in waterschade en brandschade. Ook voor inbraakschade en stormschade kunt u bij hen terecht. Schadeoplossing Nederland B.V. is volledig onafhankelijk en valt niet onder een verzekeraar. Inventarisaties worden daardoor zo objectief mogelijk uitgevoerd. De inventarisatie wordt namelijk niet beinvloed door het veelzeggende spreekwoord: ‘Wiens brood men eet, dienst woord men spreekt’. De experts van Schadeoplossing Nederland B.V. worden niet betaald door verzekeringsmaatschappijen.

Contra-expertise en schade-expertise, wat is het verschil

De expertise die Schadeoplossing Nederland B.V. levert is de zogenaamde contra-expertise. Een contra-expert komt in principe pas in beeld nadat de schade-expert van de verzekeraar is geweest. Een contra-expert is net zo goed op de hoogte van de polisvoorwaarden van verzekeringen, alleen is het grootste verschil te vinden in de onafhankelijkheid. Dat kan voor een gedupeerde behoorlijk positief uitpakken als we kijken naar de uitkering van de vergoeding door de verzekering.

Wanneer kunt u Schadeoplossing Nederland B.V. inschakelen?

Zoals eerder aangegeven komt Schadeoplossing Nederland B.V. pas in beeld nadat een schade-expert is langsgekomen. Soms wil het echter voorkomen dat een verzekeraar lang op zich laat wachten of op allerlei andere vlakken niet wil meewerken. In zo’n situatie kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Schadeoplossing Nederland B.V.. Zij zullen zich dan voor u inzetten om de schade toch zo snel en goed mogelijk op te lossen.

U kunt overigens altijd bellen voor vrijblijvend advies. Weet u zich even geen raad met uw schade, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij proberen u te voorzien van advies waarmee u écht verder kunt. Om uiteindelijk gebruik te kunnen maken van onze contra-expertise, is het belangrijk dat u verzekerd bent.

Waarom wil Schadeoplossing Nederland B.V. dat ik verzekerd ben?

Ten eerste natuurlijk voor uzelf. Zodat u de schade vergoed kunt krijgen. Ten tweede is het belangrijk dat u verzekerd bent omdat wij onze kosten voor contra-expertise kunnen declareren op uw verzekering. Zo blijven onze diensten voor u kosteloos. U ontvangt nooit een factuur voor onze diensten maar uw verzekering wel.

Bent u niet verzekerd? Ook dan kunnen wij u helpen. In dat geval zijn onze diensten voor u niet kosteloos. Overigens kan het dan alsnog erg aantrekkelijk zijn om Schadeoplossing Nederland B.V. in te schakelen. De kans dat de uitkering met de hulp van Schadeoplossing Nederland B.V. hoger wordt is namelijk erg groot.

Komt u er niet helemaal uit met uw verzekering? Neem dan contact op met Schadeoplossing Nederland B.V.. Telefoonnummer 088 – 888 5000 of ga naar onze website.

 

https://schadeoplossing.nl