Dutch tax seminar
Image default
Zakelijk

Hier kun je mooie leren plankdragers kopen

Bij het kopen van leren plankdragers zorg je voor een stoere uitstraling van je interieur. Het fijne is ook dat zo’n leren plankdrager prachtig staat in ieder huis, in combinatie met een robuuste houten plank. Door de natuurlijke materialen kan deze plank imet een leren plankdrager in ieder interieur gebruikt worden. Hang deze  bijvoorbeeld met een mooie plank in een leren plankdrager op in de keuken, om je kruidenpotjes op te zetten. Natuurlijk kun je deze planken ook gebruiken als boekenplank. En er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden voor het gebruik van een houten plank in combinatie met een leren plankdrager.

Zorg voor een unieke sfeer van je interieur

Wil je je boeken aan anderen laten zien als een eyecatcher? Kies hierbij voor het kopen van een unieke plank met leren plankdragers. Zo heb je geen kast nodig voor het opbergen van je boeken. Ben je de kinderkamer aan het inrichten? Ook hiervoor kun je een leren plankdrager gebruiken, in combinatie met een robuuste plank. Hierop kun je bijvoorbeeld de verzorgingsspullen voor je baby uitstallen. Zo is het een praktische opbergmogelijkheid die er ook nog eens mooi uitziet! Helemaal als je de leren plankdrager en een robuuste plank gebruikt in combinatie met mooie mandjes.

Leren plankdragers met een schitterende afwerking

Je kunt de leren plankdragers met mooie sierbouten bevestigen aan de plank naar jouw keuze, zodat je een mooie opbergplek hebt. De bouten zijn verkrijgbaar in mat nikkel en mat messing, zodat je de uitstraling helemaal kunt afstemmen op jouw woonstijl. Ook kun je leren handgrepen aanschaffen, om jouw opbergplank handig op te hangen. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten.

Vraag een kleurenstaal aan en ontdek de mogelijkheden

Als je leren plankdragers koopt, heb je een schitterende manier gevonden om boekenplanken aan je muur of plafond te bevestigen. Maar je kunt de leren plankdragers natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Heb je nog vragen of wil je gewoon leren plankdragers kopen? Vul het contactformulier van Bij Lien! in, dan neemt deze specialist contact met je op.

https://www.bijlien.nl/