Hier kun je mooie leren plankdragers kopen

Hier kun je mooie leren plankdragers kopen

Bij het kopen van leren plankdragers zorg je voor een stoere uitstraling van je interieur. Het fijne is ook dat zo’n leren plankdrager ook prachtig staat in ieder huis, in combinatie met een robuuste houten plank. Door de natuurlijke materialen kan zo’n plank in zo’n leren plankdrager in ieder interieur gebruikt worden. Hang bijvoorbeeld met een mooie plank in een leren plankdrager in de keuken, om je kruidenpotjes op te zetten. Natuurlijk kun je deze planken ook gebruiken als boekenplank. En er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden voor het gebruik van een houten plank in een leren plankdrager.

Zorg voor een unieke sfeer van je interieur

Wil je je boeken aan anderen laten zien op een eyecatcher? Kies hierbij voor het kopen van een unieke plank in een leren plankdrager. Zo heb je geen kast nodig voor het opbergen van je boeken. Ben je de kinderkamer aan het inrichten? Ook hiervoor kun je een leren plankdrager gebruiken, in combinatie met een robuuste plank. Hierop kun je bijvoorbeeld de verzorgingsspullen voor je baby uitstallen. Zo is het een praktische opbergmogelijkheid die er ook nog eens mooi uitziet! Helemaal als je de leren plankdrager en een robuuste plank gebruikt in combinatie met mooie mandjes.

Leren plankdragers met een schitterende afwerking

U kunt de leren plankdragers met mooie sierbouten bevestigen aan de plank van uw keuze, zodat u een mooie opbergplek heeft. De bouten zijn verkrijgbaar in mat nikkel en mat messing, zodat u de uitstraling helemaal kunt afstemmen op uw woonstijl. Ook kunt u leren handgrepen aanschaffen, om uw opbergplank handiger te hanteren. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Vraag een kleurenstaal aan en ontdek de mogelijkheden

Als je leren plankdragers koopt, heb je een schitterende manier gevonden op boekenplanken aan je muur of plafond te bevestigen. Maar je kunt de leren plankdragers natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Heb je nog vragen of wil je gewoon leren plankdragers kopen? Vul het contactformulier van Bijlien in, dan neemt deze specialist contact met je op.

https://www.bijlien.nl/