Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Kies voor de MAGOXX gevelplaten van deze experts

SINH Building Solutions ontwikkelt MAGOXX gevelplaten uit magnesiumoxide. Dit is een brandwerend materiaal dat voldoende ruimte biedt voor ontwerpvrijheid. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen met welk materiaal de gevelplaten worden afgewerkt: met hout, steen of kunststof. Ook dragen de platen bij aan uw gezondheid. In vochtige omgevingen zult u met deze platen namelijk geen last hebben van schimmels of insecten.

Sterk en betrouwbaar materiaal

De MAGOXX gevelplaten worden ontwikkelt uit drie onmisbare elementen in de hedendaagse bouwtechnieken en hebben dan ook de volgende eigenschappen:

  • Slim materiaal: de platen zijn licht van gewicht en worden gemaakt aan de hand van de maten die u aangeeft.
  • Stevig materiaal: het materiaal is dan wel licht van gewicht, maar het is zeer stevig waardoor het een watervast alternatief is voor multiplex.
  • Ecologisch materiaal: de platen worden gemaakt van gerecycled materiaal. Tijdens de productie wordt de CO2-uitstoot zo veel mogelijk verminderd.

U kiest dus niet alleen voor stevig en watervast materiaal, maar ook voor materiaal dat bijdraagt aan een betere wereld. 

Waarom zijn de MAGOXX gevelplaten dan beter voor het milieu?

Om u een antwoord te geven op deze vraag, moet u het volgende weten: de beton- en cementindustrie alleen verantwoordelijk is voor ongeveer 5% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Om te kunnen werken aan een betere wereld, is het daarom belangrijk dat de CO2-uitstoot in deze industrie verminderd wordt, bijvoorbeeld door te kiezen voor alternatieve materialen. De MAGOXX gevelplaten van deze specialisten zijn hét alternatief voor beton. Ze zijn energie- en materiaalefficiënt. Ze platen worden gemaakt uit magnesiumoxide, waarvoor de helft van de temperatuur nodig is die wordt gebruikt voor de productie van cement en beton. Ook zijn de platen gemaakt van non-toxisch materiaal, zijn ze schimmel-, asbest-, en silicatenvrij.

Neem contact op met de specialisten

Zo ziet u, kiezen voor MAGOXX gevelplaten is de juiste keuze! Wilt u meer informatie over de producten? Schroom dan zeker niet om contact op de nemen met de specialisten. Zij voorzien u graag van gedegen advies en beantwoorden eventuele vragen.

https://magoxx.com/