Dutch tax seminar
Image default
Beauty en verzorging

Leuk werken in de beautysalon in Den Haag

Op zoek naar een nieuwe baan op het gebied van beauty en wellness? Denk dan aan werken in een  beauty salon in Den Haag. Deze beauty salon in Den Haag is uitgebreid en ze zijn op zoek naar nieuwe medewerkers. De beauty salon in Den Haag is eigenlijk meer een schoonheidscentrum waar veel disciplines kunnen werken. Voor nu zijn ze op zoek naar een nagelstyliste.

Kom jij werken bij de beauty salon in Den Haag?

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in nagelverzorging? Wil je advies geven over hoe mensen mooie en gezonde handen kunt krijgen en mooie nagels en hoe je andere mensen daarover tips kunt geven? Dan is werken als nagelstyliste bij de beauty salon in Den Haag iets voor jou. Je hebt de opleiding nagelstyliste afgerond en je kunt een verzorgende behandeling voor handen, nagels en huid  geven. Ook kun je een pedicure, manicure geven. Daarnaast ben je vaardig in het geven van een huidanalyse en kun je producten en behandelingen aanbevelen aan jouw klanten.

Wat krijg je er voor terug?

De beauty salon in Den Haag is een grote schoonheidssalon en gespecialiseerd op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Ze hebben een groot aanbod aan diverse behandelingen en massages. Werken bij de beauty salon in Den Haag betekent dat elke dag anders is. De klanten variëren elke dag en ook elke behandeling is weer anders. Bij beauty salon in Den Haag is kennis van het vak ook van belang, daarom krijg je ook voldoende opleidingsmogelijkheden. Je werkt daarnaast in een groot team wat onderling goed kan samenwerken. Daarnaast biedt beauty salon in Den Haag goede primaire en secundaire voorwaarden. Wil je solliciteren op de vacature? Stuur je sollicitatie in via onze website. Wie weet kan jij dan gaan werken als nagelstyliste bij de beauty salon in Den Haag.