Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Neem alles mee voor je baby

Baby’s opvoeden. Het is het mooiste wat er is maar het is verre van makkelijk. Ga je naar buiten moet je van alles en nog wat meenemen voor de kleine. Als je met je baby uitgaat, wil je overal op voorbereid zijn, zonder dat je voor elk uitje al te veel hoeft na te denken! Deze handige checklist helpt je bij het invullen van de inhoud van de babyluiertas.

Als mama kan je tijdens het shoppen ook een nieuw fashion item toevoegen aan je garderobe: de luiertas! Een luiertas kopen is een uitdaging op zich, laat staan ​​wat je erin moet doen. Omdat het de standaardinhoud overtreft, is het handig om rekening te houden met de inhoud voor jezelf en seizoensgebonden babyproducten. Om te voorkomen dat je het dichtbeboste bos niet ziet, hebben wij een luiertas checklist gemaakt.

 

 

Wat je mee moet nemen

Luiers Hier komt de naam van de tas vandaan. Misschien wel het belangrijkste item: luiers. Zorg ervoor dat er altijd meer luiers of luierbroekjes in de tas zitten dan je denkt nodig te hebben. Als je uitwasbare luiers gebruikt, neem dan zowel inlegvellen als extra hoezen mee.

Babydoekjes Een andere echte aanrader. Babydoekjes worden ontzettend veel gebruikt. Vochtige en hygiënische doekjes kunnen de billen van uw baby reinigen. Onmisbaar in een ouderschapskit.

Luierzakjes Bijvoorbeeld boterhamzakjes of andere wegwerpzakjes. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de gewatteerde luiers de omgeving omhullen met de geur dat je kleine kind zijn best heeft gedaan. Het is ook handig om de luierzakjes te gebruiken voor gebruikte borden / bakjes en lepels om te voorkomen dat vuile vaat je tas vies maakt.

Denk ook aan jezelf

De luiertas wordt ook wel de verzorgingstas rugzak genoemd. Deze rugtas is natuurlijk al propvol met al die babyspullen, maar denk ook aan jezelf!  Een extra shirt kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer de baby heeft gewonnen van de doekjes en toch jou heeft bereikt. Zakdoekjes en desinfectiegel is daarom ook handig om jezelf schoon te maken wanneer je toch te laat was.

https://www.nanabeebi.nl/