Dutch tax seminar
Image default
Electronica en Computers

Ontdek de redenen om voor een Navision ERP systeem te kiezen

Het Navision ERP systeem is natuurlijk niet het enige systeem waar je voor kunt kiezen om bedrijfsprocessen makkelijker te beheren. Voorheen koos Enterprise altijd voor AX en het MKB koos vrijwel altijd voor het Navision ERP systeem, ofwel Microsoft Dynamics NAV/365. Dan is er natuurlijk ook nog SL en GP waar aan gedacht kan worden. Tegenwoordig kun je veel verschillende kanten op.

Waarom is het Navision ERP systeem de juiste keuze?

Voor een Navision ERP systeem kun je terecht bij een Nederlandse Navision partner, zoals bij HB Software, maar waarom zou je nu kiezen voor dit specifieke systeem? Wij geven je graag drie redenen om te kiezen voor het Microsoft Dynamics NAV/365.

Het is kostenefficiënt

Je wilt jouw bedrijf laten groeien in de toekomst en om te kunnen groeien zal er geïnvesteerd moeten worden. Toch wil je de kosten wel binnen de perken houden. Hoe lager de kosten, hoe groter de winst. Het Microsoft Dynamics NAV/365 systeem is op de lange termijn kostenefficiënt, waardoor je zeker van financiële voordelen gaat profiteren.

Het is een optimale ondersteuning

Het systeem is modulair en dit betekent dat het ingezet kan worden zoals het optimaal past bij je bedrijf en de bestaande bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om inkopen, verkopen, de boekhouding, productie of relaties; het Navision ERP systeem zorgt voor het juiste beheer en een optimale ondersteuning. Zo werk je beter, sneller en efficiënter.

Je bent klaar voor de toekomst

Je wilt niet stil blijven staan met je bedrijf. Je wilt vooruit. Dat spreekt voor zich. Het is dan belangrijk dat je een systeem hanteert dat mee kan bewegen met de veranderingen binnen de onderneming. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst, door je eindeloos veel uitbreidingsmogelijkheden te bieden. Zo is het mogelijk om het systeem makkelijk mee te laten groeien met je bedrijf.

https://hbsmarttrade.com/