Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Ontvang hulp bij het overstappen naar een andere autoverzekering

Er zijn momenten waarbij overstappen van autoverzekering verstandig is. Heeft uw verzekeraar een premiestijging doorgevoerd? Zijn de voorwaarden van uw huidige autoverzekering in uw nadeel veranderd? Dan doet u er zeker goed aan om verder te kijken naar wat andere verzekeraars u te bieden hebben. Zorg er uiteraard wel voor dat u uw verzekering niet opzegt, alvorens u een nieuwe heeft afgesloten. Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het overstappen van uw autoverzekering, staat Lanters assurantiën voor u klaar. Zij zijn al ruim 65 jaar een begrip in de wijde omgeving en zorgen dat uw overstap vlekkeloos verloopt.

Volledig onafhankelijk en zelfstandig

Lanters assurantiën is een volledig onafhankelijk en zelfstandig assurantiekantoor voor schade- en levensverzekeringen. Van oudsher is het een familiebedrijf en heeft zorg voor haar relaties. Bovendien biedt het inschakelen van dit bedrijf voor uw overstap vele voordelen, zoals:

  • Gesprekken bij u thuis
  • Correcte schadeafwikkeling
  • Altijd de juiste verzekeringen
  • Service-verhaal bij autoschade
  • Optimale dekking voor uw situatie
  • Eén aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Bespaar geld en stap over

Wanneer u gaat overstappen naar een andere autoverzekering, zal u hoogstwaarschijnlijk veel geld besparen. Lanters assurantiën zal voor u op deskundige wijze controleren of de overstap zinvol voor u is. Bent u erover uit en wilt u overstappen? Zeg uw huidige verzekering tijdig op en houdt hierbij rekening met een opzegtermijn van circa twee maanden. Zorg dat uw nieuwe verzekeraar de aanvraag heeft goedgekeurd alvorens u de huidige opzegt. Alleen zo bent u verzekerd dat alles goed geregeld is. Het is namelijk bij wet verplicht om een WA- verzekering te hebben, dus u mag niet zonder komen te zitten! Bent u benieuwd wat Lanters assurantiën voor u kan betekenen? Neem contact op, maak een afspraak of loop gewoon eens bij hen binnen in Didam. Dan staan zij u graag te woord.

https://lanters.nl/