Dutch tax seminar
Image default
Industrie

Schakel deze specialisten in voor groot lasersnijwerk

Groot lasersnijwerk en andere manieren van lasersnijden worden veelal ingezet bij staalbewerking. Dit komt doordat het een zeer nauwkeurige methode is als het gaat om materiaalbewerking, zelfs nauwkeuriger dan plasmasnijden of autogeen snijden. Hierdoor is deze manier zeer geschikt voor precieze bewerkingen, zelfs wanneer het gaat om groot lasersnijwerk. Daarnaast zorgt deze manier van lasersnijden niet of nauwelijks voor verbuigingen, doordat het materiaal wordt blootgesteld aan geringe warmte. Dit betekent dat nabewerkingen vaak niet nodig zijn en dat u uw bestelling snel zult ontvangen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Ontdek de mogelijkheden van groot lasersnijwerk

Natuurlijk wilt u groot lasersnijwerk en andere soorten snijwerk uit laten voeren door een specialist op het gebied. Schakel daarom de hulp in van M. den Oudsten Buigwerken. Zij hebben een machinepark bestaande uit vijf machines voor lang lasersnijden. Hiermee bewerken zij allerlei soorten materialen, zoals aluminium en (roestvrij)staal. Lang lasersnijden is toepasbaar in een tal aan industrieën. Met lang en groot lasersnijwerk bewerken deze specialisten zelfs platen van 60 x 4,5 meter groot. Indien gewenst laat u deze platen voorzien van tekst of belijningen. Bent u op zoek naar een specialist die bewerkingen aan kleine formaten uitvoert? Ook dan kiest u voor de expertise van deze experts. Zij bewerken allerlei grootten op nauwkeurige en snelle wijze. Daarnaast hebben de specialisten een standaardvoorraad van circa 600 ton staal én beschikken over een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand machinepark. Hierdoor heeft u uw bestelling snel binnen.

Neem contact met hen op

Het streven van deze specialisten is om marktleider binnen zowel Nederland als Europa te worden én te blijven. Dit wil M. den Oudsten Buigwerken waarmaken door zowel nu als in de toekomst zich te onderscheiden door innovatie, uitstekend ondernemerschap en vakmanschap. Zo weet u dat zij dé betrouwbare partner zijn als het gaat om lasersnijwerk. Heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Dan neemt u contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.mdenoudsten.nl/