Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Verbeter uw woongenot met goede geluidsisolatie voor uw plafond

Geluidsisolatie voor uw plafond is geen overbodige luxe. Er is immers niets zo vervelend als een echo of galm. Ook geluidsoverlast uit aanliggende woonruimten kan uw woongenot aanzienlijk verminderen. Daarom is het verstandig om een akoestisch plafond te laten installeren. Goede akoestiek zorgt namelijk voor hoog comfort. U zult zich meer thuisvoelen dan wanneer er een galm of echo te horen is. Bovendien is er geen ingrijpende verbouwing nodig om deze verandering te bewerkstelligen. Als u kiest voor een akoestisch plafond van Hollandplafond, is het nieuwe plafond in de meeste gevallen al binnen één dag geplaatst. Zo geniet u binnen de kortste keren van een strak afgewerkt plafond én verbeterde akoestiek.

Eenvoudige installatie dankzij maatwerk en de opbouw van het plafond

De experts van Hollandplafond kunnen het akoestisch plafond in één dag plaatsen doordat de installatie eenvoudig is. De geluidsisolatie voor uw plafond bestaat namelijk uit een kunststof doek. Deze wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past en zaken als verlichting en ventilatieroosters er naadloos in verwerkt kunnen worden. Vervolgens wordt deze doek over een stalen profiel gespannen. Het resultaat is een strak plafond dat net onder uw huidige plafond wordt gemonteerd. Hierdoor heeft u amper hoogteverlies, iets dat bij een verlaagd plafond vaak wel een probleem is.

Neem contact op met deze specialist voor een offerte of antwoord op uw vragen

Met een akoestisch plafond behoren al uw geluidsproblemen tot het verleden, want hiermee voorziet u uw plafond van optimale geluidsisolatie. Bent u benieuwd wat zo’n plafond voor uw woonruimte kan betekenen? Of bent u overtuigd, maar wilt u eerst weten wat de kosten zijn? Neem in beide gevallen contact op met de experts van Hollandplafond voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. De experts van dit bedrijf helpen u graag aan een prachtig nieuw plafond dat aan al uw wensen voldoet.