Dutch tax seminar
Image default
Onderwijs

Schakel een ervaren examenbureau in voor al uw examens

Bij het plannen van examens zijn er veel verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. U heeft één of meerdere locaties nodig, maar ook bekwame surveillanten en facilitaire voorzieningen. Door het inschakelen van een professioneel examenbureau bespaart u veel tijd en bent u verzekerd van een goede dienstverlening. Eureka Examens is een ervaren examenbureau die u in kunt schakelen. Dit examenbureau zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt tijdens het organiseren én afnemen van examens. Zo heeft dit examenbureau diverse examenlocaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer én de auto.

Digitaal toetsen is veilig en betrouwbaar

Tegenwoordig zijn er steeds meer onderwijsinstellingen die ervoor kiezen voor digitaal toetsen. Dit is ook niet heel gek, want het scheelt enorm veel papierwerk en de kans van het kwijtraken van een examen is er ook niet meer. U kunt ervoor kiezen om iedereen hetzelfde examen te laten maken of om per categorie een willekeurige vraag te tonen. Op deze manier zijn er diverse toetsen om fraude zoveel mogelijk te beperken. De daadwerkelijke afname van de examens vindt plaats in een afgeschermde locatie. De computers waar de examens op worden afgenomen zijn fraude preventief ingericht. Dit betekent dat de kandidaten alleen binnen de digitale toetsomgeving werken. Dit maakt digitaal toetsen veilig en betrouwbaar en wordt de kans op fraude gereduceerd.

Zorg voor uitstekende omstandigheden bij al uw examens

De kwaliteit van een examen is afhankelijk van de inhoud van het examen, maar ook van de omstandigheden waarin deze wordt afgenomen. Kandidaten moeten in een rustige omgeving hun examen kunnen maken, zonder gestoord te worden door zaken van buitenaf. Maak daarom gebruik van een professioneel examenbureau zoals Eureka Examens. Deze specialist neemt alles voor u uit handen en zorgt ervoor dat de examens en het digitaal toetsen in alle rust plaatsvindt op een geschikte locatie en onder goede omstandigheden.