Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Uw tapijt professioneel laten reinigen

Een glas rode wijn omstoten, een kat die haar nagels wil scherpen of gewoon ouderdom: schade of vlekken op een karpet heeft allerlei verschillende oorzaken. U denkt misschien dat de enige optie is om uw tapijt weg te gooien. Maar niets is minder waar: bij Bright & Clean kunt u uw tapijt op een professionele en nauwkeurige manier laten reinigen. Het bedrijf beschikt over ruim twintig jaar ervaring, waardoor u kiest voor ervaring en kennis van de bovenste plank.

Uw tapijt laten reinigen

Deze specialisten beschikken over vele jaren ervaring. Hierdoor kunt u bij hen terecht om nagenoeg elk tapijt te laten reinigen, waaronder handgeknoopt Nepal, Gabeh en Berber. Ook voor de reiniging van een hoogpolig of een wollen karpet zit u hier goed. Kortom, over welk soort tapijt u ook beschikt, deze specialisten weten er raad mee en zorgen ervoor dat deze er binnenkort weer als nieuw uitziet!

Uw tapijt laten herstellen

Niet alleen voor het laten reinigen van uw tapijt zit u hier goed; ook voor herstel aan uw karpet kunt u terecht bij deze specialisten. De herstelwerkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Het opnieuw inknopen van uw tapijt;
  • Het festonneren van de kopse kanten;
  • Het opnieuw omwollen van de randen;
  • Het rechtmaken van uw karpet door middel van opspannen;
  • Het verwijderen of minder storend maken van hardnekkige vlekken.

U kunt bij deze specialisten ook terecht voor het herstellen van doorgelopen kleuren. De professionele en deskundige werknemers zorgen ervoor dat uw tapijt er straks weer als nieuw uitziet, zodat u er nog jaren van geniet.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw tapijt op een professionele wijze laten reinigen of herstellen? Kies dan voor kennis en expertise en vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze schoonmaakexperts. Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met hen op; de contactgegevens vindt u op de website.

https://bright-clean.nl/