Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Vier voordelen van een Cloud werkplek van een Managed Service Provider

Misschien heeft u er al wel eens van gehoord: een Cloud werkplek van een Managed Service Provider. IT bedrijven zoals Cloudiction bieden deze mogelijkheid aan u aan. Inmiddels is het geen recente innovatie meer, want al sinds begin 2000 is de Cloud in ontwikkeling. Langzaam ontdekten steeds meer mensen dit begrip, en inmiddels kunnen vele werknemers niet meer zonder. Welke vier voordelen kan een Cloud werkplek voor u hebben?

De vier voordelen van een Cloud werkplek op een rij

Hieronder kunt u meer lezen over de vier voordelen die een Cloud werkplek (bijvoorbeeld van een Managed Service Provider zoals Cloudiction) voor u kan hebben.

Uw bestanden zijn altijd bereikbaar

Waarschijnlijk zult u voor uw werk bestanden nodig hebben die u niet altijd op uw eigen laptop kan of mag bewaren. Dankzij een Cloud werkplek kunt u altijd bij uw bestanden, mits u beschikt over een werkende internetverbinding.

U raakt uw bestanden nooit meer kwijt

Eén van de vervelendste momenten binnen ons werkend bestaan is wanneer onze laptop of computer crasht. In één klap is onze harde werk verloren gegaan. Eeuwig zonde, vooral omdat dit tegenwoordig voorkomen kan worden. Door uw bestanden te synchroniseren met de Cloud van een Managed Service Provider, weet u zeker dat de laatste versie van het bestand altijd opgeslagen wordt.

U kunt werken waar en wanneer u dat wilt

Tegenwoordig is het niet meer vreemd als u niet altijd vanuit kantoor werkt. Soms is het mogelijk dat u op een flexibele werkplek aan de slag gaat. Dankzij een Cloud werkplek kunt u werken waar en wanneer u dat wilt. Vanuit huis, een restaurant, een bar of welke plek dan ook: het kan allemaal.

Servers altijd toegankelijk

Om het meeste uit een Cloud werkplek te halen, kunt u het beste kiezen voor een bedrijf dat bekend staat om hun goede services. Als de servers binnen het datacenter continu crashen, kan u alsnog niet bij uw bestanden. Daar zit u niet op te wachten. Cloudiction, een Managed Service Provider, is een aanrader op dit vlak.