Dutch tax seminar
Image default
Bedrijven

Voor professionele regenkleding bezoekt u dit bedrijf in Druten

Het weer in Nederland is vaak onstuimig. Wanneer het werk dat u vanuit uw bedrijf verricht voornamelijk buiten plaatsvindt, is het verstandig om hierop voorbereid te zijn. Door uw werknemers te voorzien met goed beschermende kleding, kunnen zij er in weer en wind tegenaan. Zeker in de regen is het vervelend om heel de dag doorweekt rond te moeten lopen. Wanneer u professionele regenkleding wilt kopen in omgeving Druten, zit u bij Dolfing Druten op de juiste plek. Hun regenkleding is van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam.

Kwalitatieve regenkleding voor het werk

Voornamelijk in de landbouw of bouw is duurzame kwaliteitskleding essentieel. De kleding moet tegen een stootje kunnen en lang meegaan, zelf als het weer even niet mee zit. Bij dit bedrijf in Druten haalt u professionele regenkleding dat is vervaardigd van waterafstotend P2/PVC. Hun regenjassen en regenbroeken zijn van de beste kwaliteit en beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast is hun regenkleding beschikbaar in maten van S tot en met 3XL. Naast professionele regenkleding, bieden zij ook andere duurzame kwaliteitskleding aan in Druten. Denk hierbij aan een kruipbroek die is uitgerust met kniestukken. Of kleding dat bestand is tegen chemische spatten, olie, brand en statische elektriciteit. De regulieren regenbroeken vindt u bij hen van de merken Canberra en Pniel en de jassen van de merken Ceres, Pretoria en Springbok.

Laat uw regenkleding op maat maken

Niet alleen levert dit bedrijf in Druten professionele regenkleding van de beste kwaliteit, maar ook bieden zij uitmuntende service. Wist u bijvoorbeeld dat u bij hen kleding op maat kunt laten maken? Op die manier is het mogelijk om uw order exact vorm te geven zoals u dit wilt. Dit doen zij voor bestellingen van minimaal 40 stuks. Alle producten van Dolfing Druten worden in Nederland vervaardigd met uit West-Europa verkregen materialen. Hiermee zorgen zij dat de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden gewaarborgd worden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met hen op!

https://www.dolfing.nl/