Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Wat zijn compensatoren?

Het kan zijn dat u een compensator nodig heeft, maar wat zijn compensatoren eigenlijk? Het zijn apparaten die voornamelijk worden ingezet in industriële toepassingen. Daar waar manchetten niet meer toereikend zijn, worden vaak compensatoren gebruikt. Ze zijn in de meest extreme situaties toepasbaar en vangen veranderingen op. Het apparaat compenseert, en dus vermindert, de oorspronkelijke verstoring, omdat er een regelend effect ontstaat. Er is hierbij geen sprake van terugkoppeling. Werkt u in de industrie en heeft u compensatoren nodig? Dan kunt u deze het beste bij een specialist bestellen. Euro-Manchetten & Compensatoren B.V. is een dergelijk bedrijf waarop u kunt rekenen.

Hoe een compensator werkt

Een compensator bestaat uit diverse complexe lagen, waarbij elke laag een bepaalde eigenschap toevoegt aan de verbinding. Thermische en mechanische processen zorgen voor zowel axiale als laterale en angulaire bewegingen in technische installaties. Een compensator vangt deze bewegingen in het leidingnetwerk op, waardoor het inmiddels een wijd geaccepteerd constructie-element is geworden in veel van deze installaties.

Bepaal zelf het materiaal van uw compensator

Wanneer u bij Euro Manchetten & Compensatoren B.V. een compensator bestelt, kunt u kiezen uit diverse materialen. Zij verkopen compensatoren van bijvoorbeeld rvs, rubber, weefsel en PFTE. Heeft u speciale wensen? Laat dit dan weten aan het bedrijf. Ze leveren namelijk maatwerk om u te kunnen voorzien van de beste compensatoren voor uw productieproces.

Ontvang deskundig advies

De professionals van Euro Manchetten & Compensatoren B.V. voorzien u graag van deskundig advies. Doordat ze al meer dan dertig jaar expert zijn op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek weten ze exact welke type compensator in uw situatie het beste is. Wanneer u een dergelijk advies wenst óf wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen, kunt u contact opnemen met dit bedrijf via hun contactformulier op de website. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

https://www.euromanchetten.nl/