Dutch tax seminar
Image default
Vakantie

5 redenen waarom een bezoek aan Madeira voor uw volgende vakantie de beste beslissing is

Madeira is de geboorteplaats van onze zeer populaire Portugese voetballer Cristiano Ronaldo. Hij heeft ons vanaf het begin verteld waarom er veel redenen zijn om zijn prachtige geboortestad te bezoeken. Madeira is een zeer betoverend eiland in Portugal, maar is een zeer ondergewaardeerde bestemming om te reizen.

Een bezoek aan Portugal met huurauto’s is het beste zodat je niet hoeft te wachten op vervoer. Vergelijk autoverhuurbedrijven met elkaar voordat je een auto huurt.

Vijf redenen om Madeira te bezoeken

Madeira is een subtropische hemel met bizarre bloemen. Laat ons de vijf prachtige plaatsen beschrijven die je zeker moet bezoeken.Verken een van de meest betoverende plekken op Madeira.

Monte Palace Tropical Garden

Deze tropische tuin is het meest aantrekkelijke gezicht voor reizigers. Hij is gevestigd boven Funchal, hoog in de heuvels. Deze tuinen hebben talrijke planten en exotische bloemen die duizend in aantal zijn. Tussen de planten zie je prachtige pauwen. Watervallen en verbazingwekkende sculpturen versterken de schoonheid van de tropische tuin van dit paleis.

Porto Moniz Lava – Een zwembad van de kant van de natuur

Deze bevindt zich ver van Funchal maar het is de moeite waard om naar deze camping te rijden. Zwembaden zijn hier niet kunstmatig, ze zijn gemaakt door de natuur aan de ruige kustlijn. Bezoekers kunnen in deze zwembaden zwemmen met koud water en ondertussen genieten van het Atlantische water dat de rotsen omhelst. De enorme golven zijn een sight-seeing op stormachtige dagen.

Hoofdstad van Madeira – het verbluffende en onberispelijke Funchal

Funchal is de grootste gemeente van Madeira en er zijn talloze bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. De straten van Funchal zijn voorzien van mozaïeken en hebben charmante kerken. Je kunt ook genieten van het heerlijke verslinden in het bovenstation van de Funchal. De tropische tuin Monte Palace bevindt zich ook in het westen van Funchal. Je kunt de prachtige heuvels van Madeira verkennen en ervan genieten door een rodelbaan te nemen.

Bezoek aan het mooie dorp van Madeira – Prazeres

Prazeres is populair vanwege de rijke kruidachtige tuin en vanwege de prachtige potten die gemaakt zijn voor stomen of ijsthee. De bezoekers met verbazing achterlatend. Je kunt een prachtig uitzicht hebben door een verrekijker te gebruiken en de oceaan te verkennen. En voor het geval je naar het beste gaat, ben je in Bermuda voor je volgende stop. Het dorp is klein en er wonen nog geen duizend dorpelingen.

Topresort van Madeira om te verblijven – Jardim do Mar

Jardim do Mar is in het Nederlands “De tuin van de zee”. Deze tuin van de zee is populair om te surfen, daarom is het een avontuurlijke plek. Als je van avontuur houdt, pak dan je surfboard en ga aan de slag op de golven.

Paul Do Mar – een conventionele vissersplaats en een buitengewone plek om te surfen

Dit dorp straalt coole vibes uit. Niemand mocht zijn plaats betreden vóór de 20e eeuw. Toegang was na de 20e eeuw alleen toegestaan ​​​​tot aan de zee. Dit is de reden waarom het zijn oude rijke charme heeft beschermd en er geen grote ontwikkelingen zijn doorgevoerd.

Tot slot

Het eiland Madeira wacht op je en gaat je verrassen! Als je er klaar bent om een auto te huren, zorg er dan voor dat je de verhuurbedrijven met elkaar vergelijkt om zo te profiteren van de beste deal. Vergelijk hier autoverhuur: https://www.autoportugal.nl/nl-eiland-madeira/ of bock direct hier https://www.avis.be/huren-bij-avis/autoverhuurlocaties/europa/portugal/madeira.

https://www.autoportugal.nl