Dutch tax seminar
Image default
Vakantie

Ontdek de schoonheid van Indonesië tijdens een rondreis door Bali en Java

Houdt u van luxe, maar vindt u het ook leuk om tijdens uw vakantie veel te ontdekken? Dan is een luxe rondreis door Bali en Java wellicht wat voor u! Bij Original Asia, dé aanbieder van exclusieve (rond)reizen door Azië, hebben ze een prachtige route voor u uitgestippeld. Tijdens een reis van 18 dagen ontdekt u al het moois wat Indonesië te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van tempels, vulkanen en rijstvelden maar ook aan het snorkelen met tropische vissoorten en zelfs het spotten van dolfijnen! Uiteraard is er ook voldoende tijd om te ontspannen op de mooie stranden van Bali. Om uw luxe rondreis compleet te maken, slaapt u in de mooiste hotels van Bali en Java met een hoog comfortgehalte. Waar wacht u nog op?

Ook voor een luxe rondreis met kinderen moet u bij deze aanbieder zijn

Heeft u een of meerdere kinderen en wilt u hen graag meenemen op een luxe reis? Ga dan voor een rondreis van Sri Lanka naar de Malediven met uw kinderen! Bij Original Asia heeft u de mogelijkheid om de rondreis door Sri Lanka die u met uw kinderen wilt maken zelf samen te stellen. Waar u echter van verzekerd bent, is dat u verblijft in familiekamers, een rustig reistempo aanhoudt en een mix krijgt van natuur en cultuur. De reis eindigt met een strandvakantie op de Malediven. Door deze factoren weet u zeker dat uw kinderen net zo genieten van de rondreis door Sri Lanka als u zelf!

Stel zelf uw reis samen bij deze reisorganisatie!

Of u nu een rondreis door Bali en Java wilt maken, of u met uw kinderen een rondreis wilt maken door Sri Lanka en de Malediven, in beide gevallen bent u bij Original Asia op de juiste plek. Bij deze reisorganisatie heeft u de mogelijkheid om uw luxe reis compleet te personaliseren en aan te laten sluiten op de wensen van u en uw reisgezelschap. Geef direct uw voorkeuren door via de contactgegevens op de website en ontvang spoedig een reisplan en offerte op maat!