Dutch tax seminar
Image default
Vakantie

Logeren bij de boer in een mooi appartement in Zeeland

Heeft u altijd al eens willen logeren bij de boer in Zeeland? En wilt u overnachten in een mooi appartement dat van alle gemakken is voorzien? Dan is Appartement de Graanzolder echt iets voor u! Dit appartement is ingericht in een oude graanschuur op een boerderij in Hoofdplaat. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en keuken met onder andere een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en een elektrische kookplaat. Daarnaast is er een wasmachine en droger, is er centrale verwarming en kunt u gebruikmaken van gratis wifi en een fietsenberging. Alles wat u nodig heeft, vindt u in dit appartement!

Geniet van de mooie omgeving

Appartement de Graanzolder is gelegen op een boerderij op een rustige plek midden in de natuur. Op de boerderij kunt u kennismaken met het boerenleven en zelfs een dagje meelopen. Wilt u bijvoorbeeld de kippen en koeien voeren of meerijden op de tractor? Of wilt u samen met uw kinderen de boerderij ontdekken door middel van een rondleiding? Het kan allemaal! Daarnaast kunt u genieten van de natuur en mooie fiets- en wandeltochten maken, maar bent u ook dicht bij de stad Terneuzen waar u diverse winkels, terrassen en restaurants vindt. U kunt zowel de rust als de drukte opzoeken. Dit maakt het de ideale plek om te logeren bij de boer in Zeeland!

Boek het appartement direct online of neem bij vragen contact op

Wilt u ook even helemaal tot rust komen en logeren bij de boer in Zeeland? Boek dan direct het Appartement de Graanzolder online. Dit gaat eenvoudig via hun website. Wanneer u nog vragen heeft of liever telefonisch uw boeking wilt doorgeven, dan kunt u ook altijd contact opnemen. Ook de contactgegevens vindt u op de website van Appartement de Graanzolder. De eigenaren vertellen u graag meer over het appartement, de boerderij en de omgeving.

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/