Dutch tax seminar
Image default
Vakantie

Bezoek een camping in de omgeving van Dresden in Tsjechië

Wil je graag met je gezin naar een camping in Tsjechië, in de omgeving van Dresden? Dan is Camping de Regenboog in de omgeving van de steden Dresden, Bautzen en Görtlitz helemaal geschikt voor jou. Deze gezinscamping is gelegen in een prachtig gebied, waarvan jij alle mooie plekken en steden in de omgeving eenvoudig en snel kunt ontdekken. De kampeerplaatsen die je op deze prachtige camping tegenkomt zijn allemaal ruim opgezet. Hierdoor heb je genoeg ruimte om samen met je gezin te genieten van een heerlijke vakantie. Verder is er op deze gezinscamping van alles te beleven voor alle leeftijden. Zo kunnen de kinderen genieten van knusse kampvuuravonden, kinderverhalen, voetbaltoernooien en barbecues. De camping beschikt over een uitstekend en gezellig recreatieteam dat de hele zomer klaarstaat om de kinderen te entertainen. Zo geniet je zelf ook van de verdiende rust.

Deze camping is van alle gemakken voorzien en gunstig gelegen

Op Camping de Regenboog in de omgeving van Dresden hoef je je geen zorgen te maken over wat je gaat ondernemen. Door de gunstige liggen en de vele faciliteiten is er altijd iets leuks te beleven. Begin je dag met een heerlijk broodje van de bakker en doe je boodschappen bij de supermarkt. Vervolgens genieten de kinderen bijvoorbeeld van de speeltuin, de tafeltennistafel, het beachvolleybalveld en de kampvuurplek. In de nabije omgeving van de camping zijn veel mooie en bijzondere locaties te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Concentratiekamp Theresienstadt, Fort Konigstein of Klooster Oybin of maak een boottocht met een oude stoomboot vanuit Rathen. Met de kinderen ga je natuurlijk ook langs een geweldige rodelbaan die op 25 minuten rijden van de camping ligt.

Boek direct jouw verblijf bij deze camping

Ben je geïnteresseerd in het reserveren van een plek op deze camping? Doe dit dan direct via de website van Camping de Regenboog. Zo weet je zeker dat je hier heerlijk kunt gaan genieten. Wil je graag meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van deze camping.

https://www.campingregenboog.nl/