Dutch tax seminar
Image default
Woningen

Binnendeuren oost vlaanderen

 

Manieren om een ​​kunststof raam te beschermen tegen inbraak
Inbraakbeveiliging van ramen. Tegenwoordig zijn niet alleen betrouwbare en sterke deuren, maar ook beschermende PVC-raamconstructies in staat om een ​​huis te beveiligen en te beschermen tegen indringers. Dankzij technologische vooruitgang hebben kunststof ramen nu unieke kwaliteiten – hoge inbraakwerende en schokbestendige eigenschappen.

Nieuwe generatie raamsystemen worden een betrouwbare barrière op de weg van fraudeurs, beschermen perfect tegen kou en straatlawaai en behouden een optimaal comfortabel microklimaat in het interieur. Als u zich zorgen maakt over de gezondheid van dierbaren en de veiligheid van het huis, raden we u aan beschermende kunststof ramen te plaatsen!

Wat bieden nieuwe technologieën?
Talrijke tests hebben bevestigd dat moderne PVC-beschermende ramen een betrouwbare veiligheid van verworven eigendommen bieden – ze voorkomen dat dieven door de raamconstructie komen.

 

Beschermende films.
Beschermfolie voor glas. Dit zijn speciale producten die op glas worden aangebracht en de glasunit beschermen bij een botsing. In aanwezigheid van film kan het meest kwetsbare deel van het raamsysteem tot 70 klappen van een zwaar voorwerp weerstaan. Hoewel moet worden opgemerkt dat deze parameter afhangt van de dikte van het aangebrachte product. Als het dun is, kan het glas 30-35 sterke schokken weerstaan. Deze gegevens zijn bewezen door een aantal tests.

Er is ook een alternatief voor een beschermende film – triplexglas. Het heeft een grotere sterkte en sterkte, het glas versplintert niet in kleine stukjes bij een botsing, wat de overvallers zal dwingen veel moeite te doen om een ​​gat in het glas te maken. Bovendien heeft het uitstekende geluidsisolerende eigenschappen.

Hoogwaardige fittingen
Inbraakwerend beslag voor PVC ramen. Het openen van een standaard PVC-raam zal zelfs voor een onervaren inbreker niet moeilijk zijn. Om de taak van de overvaller te bemoeilijken, werd een speciaal inbraakwerend beslag ontwikkeld. De krachtonderdelen zijn gemonteerd in een stevige metalen versteviging, die verborgen is in het profiel. Dergelijke armaturen zijn uitsluitend gemaakt van staal met behulp van betrouwbare inbraakwerende mechanismen.

Inbraakwerende armaturen veronderstellen noodzakelijkerwijs de aanwezigheid van een handgreep met een speciaal mechanisme – deze voorkomt dat deze van buitenaf wordt gedraaid. De kruk zit vast met een slot (vergrendeld met een sleutel) en daardoor kan de raamvleugel niet geopend worden, zelfs niet door een gat in het glas te maken.

Speciale lijm.
Als de inbreker het glas niet breekt, kan hij het de kamer in persen. Het is heel goed mogelijk om deze bewerking uit te voeren met een gewoon raam, maar niet met een PVC-beschermvenster. Om de glaseenheid te beschermen wordt een speciale lijm gebruikt (aangebracht langs de omtrek van het glas tijdens de montage van het systeem), die zorgt voor de meest strakke aansluiting van de glaseenheid op het profiel.

Extra beveiligingsfuncties.
Voor chalets of huizen ver van nederzettingen wordt een aanvullend systeem aangeboden om raamconstructies te beschermen – het profiel op speciale ankerplaten monteren. Ze voorkomen de mogelijkheid om de bevestigingsmiddelen van de constructie door te snijden en het raam volledig te verwijderen. Het voordeel van het gebruik van dergelijke ankerplaten is dat ze de toegang tot de montagenaden blokkeren.

Met de uitvinding van beschermende kunststof ramen is het niet nodig om uw huis te “decoreren” met enorme roosters en luiken die voorkomen dat er licht binnenkomt.

Binnendeuren oost vlaanderen

Goedkope Deuren Kopen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0131-ramen-limburg.html