Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

De beste platen en cd’s die elke muziekliefhebber wil kopen

Als échte muziekliefhebber ga je je muziek natuurlijk niet illegaal downloaden of je streamt je muziek. Je wilt natuurlijk echt die lp’s en cd’s in huis hebben. Platen en cd’s dragen natuurlijk bij aan de beleving van muziek. Het opzetten van een lp of cd brengt namelijk extra sfeer mee. Juist die kraakjes van een plaat en het specifieke geluid van een cd zorgen ervoor dat je de muziek meer beleeft. Ook ondersteun je jouw favoriete artiesten, die meer kunnen verdienen wanneer jij hun cd’s en platen koopt. Zo krijgen ook zij een eerlijke prijs. Dat verdienen jouw favoriete artiesten wel, toch?

Ook het platen kopen is een belevenis op zich

Het kopen van cd’s en platen is niet alleen fijn voor de artiest, maar ook voor jou is dit een hartstikke leuk uitje. Wat is er mooier dan jouw favoriete plaat of cd fysiek in handen krijgen? Als je onderweg naar huis bent met jouw nieuwe plaat of cd voel je de kriebels al. Hoe zullen de nieuwe nummers van jouw idool klinken? Vaak klinken de tonen van die nummers nog beter dan verwacht. Daar kan het blikkerige geluid van je pc niet tegenop. Ook het hele ritueel van het luisteren van een plaat of cd draagt bij aan de beleving.

Al jouw favoriete platen op één plek

Ben je enthousiast geworden over het kopen van platen en cd’s? En ben je benieuwd waar je de lp’s en cd’s van jouw favoriete artiest aan kunt schaffen? Dit kan op steeds minder plekken, want steeds meer platenzaken moeten de deuren van hun fysieke winkel sluiten, omdat veel mensen hun platen en cd’s online kopen. Maar Velvet Music houdt kranig stand. In de winkels van deze speciaalzaak vind je heel veel cd’s en lp’s in allerlei genres. Ook vind je hier muziek van allerlei artiesten, ook de wat onbekendere. Zo ontdek je nog eens wat!

De nieuwste muziek bij jou in de buurt

Er zijn veertien verschillende vestigingen van Velvet Music, die verdeeld zijn over het hele land. Daardoor is er altijd een muziekwinkel bij jou in de buurt. Lukt het niet om langs te komen of bestel je gewoon liever online? Koop dan gewoon je muziek in de webshop. Zo wordt jouw favoriete muziek heel tastbaar. En dat is een onbeschrijflijk gevoel!

https://velvetmusic.nl/