Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

De tegelvloer in de keuken opknappen met mooie, Italiaanse tegels

In de afgelopen jaren is de populariteit van Italiaanse tegels enorm gegroeid. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tegelvloer met deze tegels te maken, bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer. Dankzij de prachtige motieven en heldere kleuren krijgt uw ruimte net dat beetje extra waar u naar op zoek was in het design. Bent u ook toe aan een nieuwe inrichting? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Italiaanse tegels u geven.

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van vloer- en wandtegels?

Wanneer het op tegels aankomt, is niets te gek voor de tegelvloer van uw keuken. Met Italiaanse tegels knapt u iedere ruimte van uw woning in de regio Dordrecht op zonder ingewikkelde designs. Bovendien zijn er zo veel verschillende motieven, structuren en kleuren verkrijgbaar dat er voor iedere interieurstijl wel een mogelijkheid is. Denkt u bijvoorbeeld aan een donkere vloer met enkele Italiaanse tegels als een sfeervol accent – perfect bij de moderne keuken die vooral bestaat uit strakke lijnen en effen kleuren. Heeft u meer een landelijke stijl en wilt u graag een tegelvloer in de keuken die dit versterkt? Laat dan een van de meer bonte Italiaanse tegels leggen, bijvoorbeeld met warme kleuren en ronde motieven. Wat uw wensen ook zijn, met Italiaanse tegels weet u zeker dat uw droomkeuken binnen handbereik is.

Haal sfeer in huis met tegels van dé specialist in tegelvloeren

Als u op zoek bent naar Italiaanse tegels voor een nieuwe tegelvloer in de keuken, dan vertrouwt u op het ruime assortiment van Intertegel in Dordrecht. Zowel in de online shop als in de showroom hebben zij een grote voorraad aan tegels waarmee u écht sfeer in huis haalt. Daarnaast bent u niet alleen gegarandeerd van voordelige prijzen, u krijgt ook nog eens een goede garantie op alle materialen die u bij hen aanschaft. Dat is zekerheid én kwaliteit tegen de laagste prijs!