Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Deze psycholoog in Breda helpt u van uw mentale klachten af

Zit u niet al te best in uw vel? Dan kan een bezoek aan een psycholoog u helpen. Het is altijd verstandig om uw problemen te bespreken en met iemand in vertrouwen praten kan erg geruststellend zijn. Bij Psychologiepraktijk Floor werkt een professionele psycholoog in Breda die écht naar u luistert. Deze psycholoog zorgt ervoor dat u uzelf snel beter voelt en dat u positiever in het leven komt te staan. Prettig aan deze gespecialiseerde praktijk is dat er geen wachtlijst is. Wanneer u zich vandaag inschrijft, wordt uw intakegesprak zo goed als zeker binnen twee weken al gepland. Schrijf uzelf dus in en profiteer van de persoonlijke behandelingen!

De therapievorm wordt afgestemd op uw situatie

Bij deze psycholoog in Breda worden verschillende therapievormen gebruikt om mensen te helpen. Aan de hand van het intakegesprek krijgt de psycholoog een idee van de aard van uw probleem. Uw klachten worden tijdens dit gesprek besproken, waarna een verslag wordt gemaakt. Hierop wordt de therapie volledig afgestemd, met als streven een persoonlijk behandeltraject samen te stellen. Bij deze praktijk wordt vaak gebruikt gemaakt van de ACT (acceptance and comittement therapy). Dit type therapie helpt u dingen los te laten, doordat u meer acceptie creëert voor uw minder prettige gedachten. U ontdekt hoe u keuzes kunt maken die bij u passen, zodat u beter en vooral meer ontspannen in het leven komt te staan.

Kom in contact met de specialist

Wilt u geholpen worden door een ervaren psycholoog in Breda? Psychologiepraktijk Floor staat graag voor u klaar. Het aantal behandelingen wordt in overleg met u vastgelegd, maar hier kan altijd van afgeweken worden. U wordt net zo lang geholpen totdat u er echt helemaal bovenop bent. Breng een bezoek aan de website van deze specialist en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek bij de praktijk in Breda.