Dutch tax seminar
Image default
Banen en opleidingen

Dus wat houdt haar tegen?

werk zoeken

Elaine leed niet aan de aandachtstekortstoornis – artsen hebben haar hierover al lang gerustgesteld. Bovendien wist ze dat als ze een serieus bedrijf begon, ze niet langer door kleinigheden werd afgeleid.

Dus wat houdt haar tegen? Waar komt deze besluiteloosheid vandaan? Waarom is ze trouwens überhaupt in zoveel verschillende dingen geïnteresseerd? Waarom is het altijd hetzelfde: ze begint heerlijk, maar bruist snel uit en laat een reeks onafgemaakte dingen achter? Elaine verwijt familieleden en vrienden niet dat ze lachten toen ze enthousiast iets nieuws aannam. Ze nam de spot niet ter harte, iets anders maakte zich zorgen: de resultaten van haar activiteiten waren te onbeduidend.

Maar wie kan één ding kiezen uit zoveel interesses? Hoe moet u zich niet vergissen? Wat is belangrijker? En toen werd Elaine weer afgeleid door een vreemde gedachte: ze ging haar Spaans oppoetsen – en volgend jaar kon ze het leren en wat extra geld verdienen.

Elaine schudde haar hoofd, bijna boos op zichzelf vanwege een ander idee. Wanhoop kroop in mijn ziel: er verschijnt altijd iets nieuws en interessants aan de horizon, zelfs als ze resoluut ergens bij stilstaat en gedachten verdrijft die onzekerheid zaaien over de vraag of de juiste beslissing is genomen.

De meeste kennissen van Elaine weten precies wat ze met hun leven moeten doen. Waarom kan ze niet gewoon kiezen en kiezen? En in één richting bewegen? Hoe vaak is er tenslotte gezegd dat ze slim is en alles kan bereiken! Om welke reden kan het niet normaal gaan werken?

Doet Elaine je aan iemand denken? Ben jij het niet? Ook jij vraagt ​​je af waarom je altijd met zo’n vraag wordt geconfronteerd? Je begrijpt niet wat je drijft, in welk opzicht verschil je van andere mensen die vroege keuzes maken en het beoogde pad volgen? Waarom kun je niet naar je droom gaan zonder ergens heen te gaan? Hoe kun je je onderzoekende geest op één ding laten concentreren als de gedachte om al het andere op te geven ondraaglijk is? Wat drijft jou?

https://www.vindazo.be