Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een advocaat in Roosendaal die u bij verschillende juridische vraagstukken bijstaat

Zoekt u een advocaat in Roosendaal die u bij verschillende juridische vraagstukken bij kan staan? Dan is Advocatenkantoor Van Beers een goede optie. De advocaten van dit kantoor hebben een jarenlange ervaring met verschillende rechtsgebieden. Denk daarbij onder andere aan strafrecht, jeugdrecht, verbintenissenrecht en sociaal zekerheidsrecht. De kans is dan ook groot dat u bij dit advocatenkantoor terecht kunt voor juridisch advies en rechtsbijstand bij uw vraagstuk. Of dit nu een geschil is vanwege een partij die zijn of haar afspraken niet nakomt of vanwege een beslissing van het UWV waar u bezwaar tegen wilt maken: de advocaten van dit kantoor staan voor u klaar.

Experts in diverse soorten strafrecht voor volwassenen en minderjarigen

Als het gaat om strafrecht kan deze advocaat uit Roosendaal, Noord-Brabant u onder meer bijstaan in zaken met betrekking tot vermogens-, gewelds- en levensdelicten. Ook verkeersdelicten en zededelicten behoren tot de expertise van Advocatenkantoor Van Beers. Volwassenen kunnen hiervoor bij deze advocaat aankloppen, maar ook minderjarigen tussen de twaalf en achttien jaar kunnen op dit advocatenkantoor rekenen. Natuurlijk hoopt u geen strafrechtadvocaat nodig te hebben, maar wanneer dit wel zo is, kiest u uiteraard voor de beste optie. En dat is advocatenkantoor van Beers uit Roosendaal.

Mogelijkheid tot subsidie vanuit de rechtsbijstand

Bent u benieuwd hoe Advocatenkantoor Van Beers u kan helpen met uw juridische vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op met deze advocaat in Roosendaal en leg uw vraagstuk aan hen voor. Zij helpen u graag met juridisch advies op maat en staan u waar nodig bij in de rechtszaal. Wanneer u recht heeft op rechtsbijstand, kan het zelfs zo zijn dat de kosten voor een deel van de diensten van dit advocatenkantoor voor u vergoed worden. Dit is afhankelijk van uw inkomen en hiervoor heeft u de goedkeuring van de Raad voor Rechtsbijstand nodig. Ook hierbij kunnen de advocaten van dit kantoor u helpen.

https://vanbeers-advocaat.nl/