Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een huisarts in Eindhoven met een flexibele dienstverlening

Zoekt u een huisarts in Eindhoven omdat u net bent verhuisd? Of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe huisarts omdat uw huidige arts niet helemaal bij u past? In beide gevallen kunt u terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen. Deze praktijk werkt nauw samen met specialisten uit de verschillende ziekenhuizen in Eindhoven en zal u dan ook doorverwijzen wanneer dit nodig is. Daarnaast bieden ze een uitgebreide en flexibele service, waardoor u altijd de zorg ontvangt die u nodig heeft op de manier die voor u het beste werkt. Zo kunt u natuurlijk bij deze huisarts langsgaan voor een afspraak, maar is het ook mogelijk om een elektronisch consult aan te vragen. Zo kunt u het advies van uw huisarts inwinnen zonder in de praktijk langs te hoeven gaan.

Bezoek een spreekuur voor diverse gezondheidsklachten

Naast de mogelijkheid tot een elektronisch consult, zijn er ook diverse spreekuren waarbij u terecht kunt met verschillende zorgvragen. Zo is er een spreekuur voor het verwijderen van wratten, maar ook een voor vaatonderzoek in de benen. Verder voeren ze ook kleine chirurgische ingrepen uit en geven ze u hulp bij het stoppen met roken, indien u dit nodig heeft. Ook een medische keuring voor de verlening van uw rijbewijs behoort tot de mogelijkheden. U kunt dus in allerlei gevallen bij deze huisarts in Eindhoven terecht.

Vraag online een herhaalrecept aan

Wat ook erg gemakkelijk is: bij deze huisarts in Eindhoven kunt u online herhaalrecepten aanvragen. Dan hoeft u niet bij de praktijk langs te gaan voor een nieuw recept en hoeft u enkel nog de geneesmiddelen op te halen. Huisartsenpraktijk Keunen is dan ook ingesteld op uw gemak en het leveren van de best mogelijke zorg in iedere situatie. Het gediplomeerde team is u graag van dienst en denkt altijd met u mee over de best mogelijke oplossing voor uw klachten.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/