Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Een praktisch opgezette training mindfulness bij een erkende trainer in Den Bosch

Mindfulness heeft vaak een beetje zweverigheid rond zich hangen. Echter is een training in mindfulness meer dan dat – het is zelfs heel praktijkgericht en toepasbaar in het dagelijkse leven. Mindfulness kan helpen bij tekenen van chronische stress, oververmoeidheid, moeite met grenzen stellen, ontwikkelen van assertiviteit en nog veel meer. Dit kan niet alleen meerwaarde bieden aan individuen, maar juist ook in teamverband. Zo is het voor werknemers van bedrijven en instellingen uit de regio Den Bosch en elders in Nederland ook mogelijk om een training op het gebied van mindfulness te volgen.

Werk naar de beste versie van jezelf toe met een gecertificeerde trainer

Ben je woonachtig in de omgeving Den Bosch en ben je benieuwd wat mindfulness voor jou kan betekenen? Bij Centrum de Poort helpen gecertificeerde trainers je om jouw gedrag of instelling te veranderen op een waardevolle manier. Tijdens de training is er veel aandacht voor jou persoonlijk, waardoor het traject als zeer doeltreffend wordt ervaren door deelnemers. Bepaal samen met de trainer jouw aandachtspunten en werk samen aan de beste versie van jezelf. Dit doe je aan de hand van meditatie, aandachtoefeningen en cognitieve psychologie. Het uiteindelijke resultaat zijn de gedrags- of instellingsveranderingen die jouw leven meer waarde geven.

Bespreek de financiële opties in jouw pakket met je zorgverzekeraar

Het wordt ten zeerste aangeraden om in overleg met je zorgverzekeraar te kijken wat er mogelijk is op het gebied van vergoedingen. In verschillende pakketten valt een training mindfulness namelijk binnen de vergoeding van het verzekeringspakket. Mocht er geen vergoeding mogelijk zijn en je niet de financiële middelen hebben om de training te volgen, dan kan er nog gekeken worden naar een alternatieve prijs tijdens de intake. Heb je nog twijfels over het volgen van een training mindfulness in Den Bosch? Neem dan zeker contact op met Centrum de Poort om jouw klachten en doelen te bespreken.

https://www.centrumdepoort.nl/