Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Ervaar het gemak van Quard platen

De stalen platen van het merk Quard worden veelvuldig gebruikt voor de fabricage van diverse soorten machines en producten. Dit komt doordat deze platen slijtvast en eenvoudig te bewerken zijn. Ook hebben de platen een zeer goede vlakheid en een goede oppervlaktegesteldheid. Dit maakt het kwalitatieve platen die in diverse soorten branches worden ingezet. Wilt u zelf de kwaliteit en het gemak van deze platen ervaren? Benader dan een Quard leverancier en bestel de platen die u nodig heeft.

Een gerenommeerde leverancier in Nederland

Een bekende Nederlandse leverancier van Quard platen is De Jong & Lavino, een bedrijf dat gevestigd is in Geldermalsen. Hier kunt u terecht voor verschillende soorten stalen platen. Denk bijvoorbeeld aan hoogvaste platen en aan platen voor de scheepsbouw, offshore of constructiedoeleinden. Ook slijtvaste platen behoren tot het assortiment. U kunt kiezen uit platen van:

  • Quard 400
  • Quard 450
  • Quard 500

De deskundige medewerkers van De Jong & Lavino vertellen u graag welk type plaat het beste is voor uw toepassing. Zo weet u zeker dat u de juiste platen aanschaft en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Certificeringen en beproevingen

De Jong & Lavino is al meer dan 25 jaar ISO 9001-gecertificeerd, waardoor u hier verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kan dit bedrijf verschillende certificaten voor u regelen. Voor het certificeren van producten werkt dit bedrijf met DNV GL, Lloyd’s Register en alle andere certificerende instanties waar opdrachtgevers mee samenwerken. Ook is De Jong & Lavino gecertificeerd om plaat- en smeltnummers door te stempelen en kan het bedrijf aanvullende beproevingen voor u organiseren. Alle mechanische beproevingen zijn mogelijk, ook niet-standaard bedrijfsspecifieke beproevingen. Hierdoor weet u zeker dat uw producten aan al uw eisen voldoen.

Altijd een snelle levering

Of u nu Quard platen of andere platen bij dit bedrijf bestelt; u profiteert altijd van een snelle levering. Er zijn namelijk veel platen op voorraad en De Jong & Lavino heeft veel ervaring met logistiek. Dankzij dit bedrijf heeft u uw platen dan ook snel in huis.

 

https://jolasteel.com/nl/