Dutch tax seminar
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga een paar dagen varen met een boot van deze jachtverhuur

Heeft u altijd al eens een boot willen huren om een paar dagen te gaan varen? Doet dit dan bij Delos Yachtcharter. Bij deze jachtverhuur kunt u diverse soorten motorjachten huren die geschikt zijn om meerdere dagen het water op te gaan. Wilt u bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met uw partner? Of kiest u voor een vaarvakantie met uw gezin? Het is allemaal mogelijk! Ze bieden zowel kleine als grote jachten aan. Huur bijvoorbeeld een kleine boot als u maar met z’n tweeën bent en ga voor een grotere jacht als u met meer dan vier personen bent. De boten zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een slaap- en zitgedeelte, een keuken en een badkamer. U hoeft alleen nog uw eigen spullen mee te nemen en uw vakantie begint!

Ontdek de mooie steden en natuur van Nederland per boot

Wanneer u een boot huurt uit de jachtverhuur van Delos Yachtcharter heeft u geen vaarbewijs nodig. Voordat u vertrekt vanuit hun thuishaven in IJsselstein krijgt u de nodige instructies. Indien gewenst kunt u ook nog een vaarles nemen. Zo gaat u goed voorbereid het water op. Daarna kunt u gaan en staan waar u wilt. Vaart u door de grachten van Utrecht of Amsterdam om deze mooie steden te ontdekken? Of gaat u juist de natuur opzoeken in een nabijgelegen plas? Wat u wensen ook zijn, u ontdekt Nederland op een hele andere manier. Vakantie in eigen land was nog nooit zo leuk!

Boek online uw motorjacht

Bekijk de website van Delos Yachtcharter voor meer informatie over de motorjachten uit hun jachtverhuur. Hier vindt u onder andere foto’s, een uitgebreide omschrijving per boot en meer informatie over de tarieven. Daarnaast kunt u ook direct online boeken om verzekerd te zijn van uw favoriete jacht. Wilt u meer informatie of liever telefonisch uw boeking doorgeven? Neem dan contact op met de professionals van Delos Yachtcharter.