Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Geniet van de lekkerste biefstuk of bavette van deze online slager

Bent u op zoek naar een heerlijk stuk vlees, zoals biefstuk of bavette, voor op de barbecue? De online slager Beef&Steak verkoopt diverse soorten vlees van de hoogste kwaliteit. Of u nu varkensvlees, rundvlees, kip of lamsvlees zoekt, deze specialist heeft het allemaal. Iedere samenkomst van vrienden of familie wordt hiermee speciaal omdat haast iedereen geniet van kwaliteitsvlees. U hoeft het enkel te bestellen en vervolgens heerlijk te bereiden. De experts van Beef&Steak voorzien u graag van advies over de bereiding van uw favoriete stuk vlees.

De verschillende varianten biefstuk van deze specialist

U vindt in de webshop van Beef&Steak bijvoorbeeld verschillende soorten biefstuk. Ze verkopen bijvoorbeeld heerlijke biefstuk van rundvlees. Echter kunt u ook bij deze specialist terecht voor een biefstuk van een ander dier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een biefstuk van hert, bizon of kalf. Hiermee tovert u een speciaal stuk vlees op tafel. Welk soort biefstuk u ook kiest, het is gegarandeerd heerlijk mals.

De bavette van deze expert is heerlijk mals

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder mals stuk vlees, is de bavette wellicht een optie voor u. Bavette is namelijk zo mals, dat het zelfs rauw gegeten kan worden. Het staat echter ook bekend als echte delicatesse wanneer u het bereidt op de barbecue. Het grote verschil tussen bavette en biefstuk is het feit dat bavette altijd rundvlees is. Dit betekent echter niet dat u geen keus heeft tussen verschillende soorten bavette. Deze specialist verkoopt namelijk diverse soorten:

  • Dubbeldoel bavette;
  • Ierse bavette;
  • Black Angus bavette;
  • Bommelse Blonde bavette;
  • USA grain-fed flank steak.

Dit zijn stuk voor stuk heerlijke stuks vlees, met een verschillende afkomst. Dit verschil heeft een effect op de malsheid, de kwaliteit en de smaak van het vlees. Probeer ze gerust allemaal en kies uw favoriet.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u uw favoriete biefstuk of bavette online bestellen bij Beef&Steak? Doe dit gerust. U heeft dit vlees dan wellicht morgen al in huis. Heeft u vragen over de bereiding? Neem dan gerust contact op met deze specialist. Ze beantwoorden uw vragen graag.