Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Ga voor een milieuvriendelijke werkwijze en start met volledig elektrisch machinaal straten

Lichamelijk is het werk van een stratenmaker erg zwaar. Het aanleggen van straten, stoepen en pleinen betekent aardig wat buk- en sjouwwerk. Voor grotere oppervlakten is het dan ook verstandig om een machine in te zetten en de stratenmakers minder te belasten. Veel van hun werkzaamheden kunnen namelijk overgenomen worden door machinaal te straten. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om deze machines geheel elektrisch aan te schaffen waardoor u ook nog milieuvriendelijk aan de slag gaat.

De volledig elektrische RoadPrinter Eco

Voor het machinaal bestraten van brede wegen of smallere straatjes, kiest u voor de 100% elektrische RoadPrinter Eco van het bedrijf Roadprinters. Hiermee wordt het mogelijk om een straat in één keer en zeer soepel te bestraten. Tevens is dit een van de meest toonaangevende machines in de stratenmakerswereld en wel om goede redenen! De RoadPrinter Eco werkt 100% elektrisch en is daarmee milieuvriendelijk. Het stelt uw bedrijf daarom nog beter in staat om op milieuvriendelijke wijze te werk te gaan, tevens doordat er door de elektrische werking geen brandstof nodig is. Doordat het op een accu werkt, is er geen struikelgevaar door rondslingerende kabels op het werkterrein. Tevens is de Lithium-lon accu erg stil en ervaart men geen geluidsoverlast gedurende de werkzaamheden. Daarbij is de motorisering en de besturing perfect op elkaar afgestemd, waardoor de machine minder storingsgevoelig is. Qua onderhoud zit u met de RoadPrinter Eco ook helemaal goed. De solide constructie zorgt ervoor dat de machine weinig onderhoud behoeft.

Vraag naar de mogelijkheden

De RoadPrinter Eco is standaard deelbaar met een maximum breedte van zeven meter en kan geheel naar wens verlengd of verkort worden. Zet de machine in voor machinaal straten of gebruik hem voor herbestrating. Het is hiermee zelfs mogelijk om tegelijkertijd de randafwerking te leggen. Bent u benieuwd naar de tarieven van Roadprinters voor het machinaal straten? Neem dan contact op met Road Paving Systems!