Dutch tax seminar
Image default
Groothandel

Ga voor ultiem zitcomfort met een moderne relaxstoel

In de avonduren of in het weekend is niets lekkerder dan heerlijk neerploffen in een relaxstoel. U kunt er uren in zitten en even helemaal tot rust komen. Maar naast een comfortabele stoel, wilt u natuurlijk dat deze er ook stijlvol uitziet! Het is immers een vrij grote stoel – maak het dan ook een echte blikvanger in de ruimte. Bij Pluijm Relaxstoelen te Meijel is het mogelijk om een moderne relaxstoel aan te schaffen die niet alleen op uw wensen is afgestemd, maar er ook nog eens stijlvol uitziet. Zo bent u verzekerd van meubilair dat uitstraling geeft aan iedere ruimte.

Een relaxstoel op maat

Bij Pluijm Relaxstoelen in Meijel beschikken ze over meer dan 100 verschillende typen stoelen. Zo heeft u volop keuze om te ontdekken welke stoel het beste bij u past. Daarom bieden zij ook maatwerk aan. Bepaal welk model u het prettigst vindt, kies de materialen en functies die u terug wilt zien in de moderne relaxstoel en zij gaan voor u aan de slag. De opties zijn namelijk eindeloos! Wat dacht u van een verstelbare hoofd- en voetensteun? Of een elektrische systeembediening, stoelverwarming, usb-aansluiting of een afwerking met stof/leer combinatie? U kunt het zo gek niet bedenken en zij hebben het. Eén ding is zeker, wanneer u uw ideale stoel bij hen heeft samengesteld, wilt u er nooit meer uit!

Bezoek de showroom

Ontspannen wordt straks heel eenvoudig in uw eigen samengestelde moderne relaxstoel. Wil u graag bekledingsopties in het echt zien, ontdekken wat u fijn vindt of het zitcomfort eens goed uitproberen? Pluijm Relaxstoelen heeft de grootste showroom in de regio waar u op uw gemak alle opties bekijkt. Hier vindt u een groot aanbod relaxstoelen en staan de medewerkers voor u klaar om samen met u de juiste moderne relaxstoel te vinden. Wilt u graag eerst meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://www.pluijmrelaxstoelen.nl/