Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Gebruik een geluiddempend tapijt in uw kantoor en ervaar de voordelen

Een kantoor is veelal een plek waar werknemers zo productief mogelijk dienen te zijn. De inrichting van uw kantoor en het textiel dat hier gebruikt wordt is van grote invloed op de productiviteit. Een kantoor is vaak erg hol wanneer er geen medewerkers of klanten aanwezig zijn. Wanneer er echter wel klanten of medewerkers aanwezig zijn, zorgen de stemmen en gesprekken al snel voor een vervelende galm en onrust op de werkvloer. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de productiviteit. Er is echter een manier om dit probleem gemakkelijk op te lossen. Door uw kantoor aan te kleden met tapijt tegels die voorzien zijn van akoestische backing, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een dalende productiviteit door geluidsoverlast. Voor een tapijt in uw kantoor bent u bij Enzovoort BV aan het juiste adres

Een breed assortiment met meerdere varianten

Deze specialist heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment met diverse maten en vormen. Elk tapijt, hoe groot of klein de tegel ook is, is geschikt voor uw kantoor en bevat een akoestische backing. Met deze backing vermindert u het contactgeluid in uw ruimte met 30 – 37 dB. Dit is uitermate geschikt voor grote ruimtes waar veel mensen samen overleggen, praten en samenkomen. Wilt u graag genieten van een tapijt in uw kantoor maar bent u bang dat u niet de juiste garantie krijgt? Enzovoort BV biedt u bij elke projectvloer een garantie van minimaal 12 tot maximaal 15 jaar. Zo geniet u nog vele jaren van uw hoogwaardige tapijt op kantoor.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u een geluiddempend tapijt aanschaffen voor uw kantoor dat past bij uw huisstijl? Bekijk de uitgebreide collectie van dit bedrijf en kies het tapijt dat perfect bij uw bedrijf past. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld met tapijttegels die uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik. Neem voor vragen en advies contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag met het uitkiezen van een tapijt dat aansluit op de wensen en behoeften van uw kantoor.

https://enzovoortbv.nl/