Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop met Schipholtaxi en zonder moeite naar Schiphol

Schipholtaxi goedkoopste online

 

Laatst ging een vrienden van mij op vakantie naar Amerika met haar twee jonge kinderen, hun vlucht vertrok op een donderdag ochtend om 6 uur. Aangezien ze het niet zag zitten om bijna twee uur te rijden en daarna haar auto voor drie weken op Schiphol te laten staan vroeg ze mij om hulp. Schipholtaxi vervoer wordt vaak voor zakelijk vervoer gebruikt. Prive is zo’n taxi vaak erg duur. Zo vroeg met de trein, en dan ook nog eens met twee jonge kinderen en een paar koffers was geen optie, en een taxi is erg duur. Ik had haar met liefde weggebracht maar ik kon die dag echt niet te laat op mijn werk komen. Ik heb haar dus verteld over de Schipholtaxi, iets dat ik op mijn werk ontdekt heb en inmiddels regelmatig gebruik. Het bedrijf waar ik werk heeft veel buitenlandse relaties en grote klanten die zo nu en dan bij ons langs komen. We sturen dan ook altijd een mooie, luxe Schipholtaxi om onze klanten en relaties op de luchthaven op te halen. Vaak krijgen we te horen hoe blij ze waren met de service van de beleefde, Engels sprekende chauffeurs, en de mooie auto. Daarom gebruik ik nu tegenwoordig ook zelf deze service wanneer ik naar het vliegveld moet.

 

Makkelijk online een Schipholtaxi reserveren

 

Ik vertelde dus aan mijn vriendin hoe makkelijk het is om online, binnen een paar minuten, vervoer te regelen. Aangezien ze altijd netjes op de afgesproken tijd voor de deur staan en veel rijervaring hebben wilde mijn vriendin dit wel eens proberen. We hebben dus even uitgerekend hoe laat ze thuis moesten vertrekken en hebben samen het vervoer geregeld. Toen ze de prijs zag was ze erg verbaasd. Natuurlijk had ik haar verteld dat het goedkoper is dan een gewone taxi, maar ik wilde haar gezicht zien wanneer bleek dat het zo’n 50% scheelt. Het is dus goedkoper dan haar benzine kosten voor haar auto en het lang parkeren op Schiphol. Deze tientallen euros kunnen dus mooi bij het vakantie budget.

 

Haar ervaring met de Schipholtaxi

 

Eenmaal op bestemming aangekomen stuurde ze mij een e-mail om over haar fijne ervaring te vertellen. De auto stond inderdaad precies op tijd voor de deur en de chauffeur was erg beleefd tegen haar en de kinderen. De Schipholtaxi was comfortabel en de kinderen vielen dan ook meteen weer in slaap tot de aankomst op het vliegveld, zo soepel reed de chauffeur. Ze vertelde mij ook dat ze verbaasd (maar blij) was dat er geen toeslag betaald moest worden voor het vervoer midden in de nacht. Al met al was ze erg blij en heeft ze op de terugweg ook weer een Schipholtaxi genomen.

 

De Schipholtaxi voor bedrijven

 

Zoals ik al zei maakt het bedrijf waar ik werk regelmatig gebruik van deze service. Je kunt kiezen wat voor auto je klant, zakenrelatie, directie of gasten op gaat halen op de luchthaven. Er zijn bijvoorbeeld Mercedes E-klasse, Mercedes S-klasse maar ook BMW 5 en 7 serie auto’s beschikbaar. Heb je toch een ander merk auto in gedachten? Dan is dit vaak ook te regelen. Meestal ben ik degene die het vervoer moet regelen voor onze klanten en relaties, en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de flexibiliteit en alle mogelijkheden. Laatst kwam er bijvoorbeeld een klant met een aantal van zijn werknemers, en omdat ze met 7 personen waren heb ik een zakelijke taxibus gereserveerd, van alle luxe voorzien. Sommige klanten komen van ver, bijvoorbeeld uit Mexico en Japan. Als verassing hebben we de Schipholtaxi gevraagd een rit door Amsterdam te doen voor een nieuwe klant vorige maand, omdat ze tijdens hun verblijf geen tijd zouden hebben deze mooie stad te bezoeken. Dit is dus allemaal mogelijk, en de mensen van Schipholtaxi hebben alles goed geregeld en uitgevoerd.

 

Een aantal andere voordelen voor bedrijven

 

Het is mogelijk op rekening te rijden maar ook vooruitbetaling of betaling per creditcard behoort tot de mogelijkheden. De chauffeurs zijn zeer ervaren en erg beleefd, ze spreken ook nog eens Engels. De auto’s zijn allemaal goed onderhouden, schoon en van alle luxe voorzien. Zo kun je dus voor een aantrekkelijk tarief vervoer van hoge kwaliteit regelen.

 

Alle voordelen van de Schipholtaxi samengevat

 

Of je nu alleen of met een hele groep naar Schiphol moet, en daarna weer naar huis, Schipholtaxi heeft de juiste oplossing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere taxibusjes te reserveren. Omdat je alles online kunt regelen kun je vanaf je vakantiebestemming het vervoer voor de terugweg reserveren, de auto zal op de afgesproken tijd op je staan te wachten bij de aankomsthallen waarna de chauffeur je thuis afzet. Tevens zijn de tarieven erg scherp en zijn er geen extra kosten, ook niet wanneer je ’s nachts of in het weekend reist. Al met al is het een flexibele en betrouwbare service die ik iedereen aanraad.

 • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Amsterdam
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf
 • Website: Schiphol Goedkoopnaarschiphol.nl
 • Contact gegevens Almere

  • Goedkoop naar Schiphol, Schiphol taxi Almere
  • Adres: Roemer Visscherstraat 39, 1321 CD Almere
  • Telefoon: 036-2002285
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl