Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Het laserlassen van roestvrijstalen producten door een expert

Ben je op zoek naar een bedrijf dat roestvrijstalen producten kan laserlassen? Het bedrijf BOZ Group is de enige in Nederland die beschikt over twee gerobotiseerde laserlasinstallaties. Met deze innovatieve installaties weten zij vrijwel alle rvs-producten te laserlassen. Door de materialen samen te smelten met de coherente lichtbundel van de machine wordt een verbinding gerealiseerd. Een groot voordeel aan deze manier van laserlassen is dat er nagenoeg geen nabewerking nodig is. Voor het produceren, bewerken en leveren van plaatwerkproducten op maat ben je bij BOZ Group dus aan het juiste adres.

De voordelen van laserlassen in vergelijking met gewoon lassen

Laserlassen heeft diverse voordelen in vergelijking met normaal lassen. Door te laserlassen treed er namelijk weinig tot geen vervorming op, iets wat bij het normale lassen veel meer gebeurd. Dit komt doordat er minder spanning op het product komt te staan door een lage en kortdurende warmte-inbreng op het materiaal. Daarnaast is het met laserlassen, in tegenstelling tot gewoon lassen, ook mogelijk om te werken met erg dun plaatmateriaal. De innovatieve technieken van dit bedrijf bieden dus ook veel kansen voor jouw product.

Lasersnijden door gerobotiseerde laserinstallaties

Niet alleen laserlassen behoort tot de werkzaamheden van de specialisten van BOZ Group, ook lasersnijden is een van de specialiteiten. Bij laserlassen worden producten natuurlijk aan elkaar gemaakt, maar bij lasersnijden worden er gleuven of gaten gemaakt, of misschien delen van elkaar losgesneden. Het grote voordeel van lasersnijden van rvs is dat er zeer smalle en nauwkeurige gleuven gemaakt kunnen worden. Vrijwel alle metaalsoorten zijn te snijden met de laserlasinstallaties van BOZ Group.

Neem direct contact op met deze professional

Ben je geïnteresseerd in het laten laserlassen of lasersnijden van je product? Neem dan contact op met de professionele medewerkers van dit bedrijf. Ze hebben meer dan 45 jaar aan kennis en ervaring en behoren tot de top drie in Nederland op het gebied van laswerkzaamheden. Je bereikt ze via de contactgegevens op de website.

https://bozgroup.nl