Dutch tax seminar
Image default
Business / Financial Services

HP PageWide printer

De HP PageWide printer is een apparaat waar ik dagelijks blindelings op vertrouw. Als afstudeerproject ben ik stage gaan lopen bij een reclamebureau. Het bedrijf houdt zich bezig met het maken van posters en billboards reclames voor de meest uiteenlopende sectoren. Je moet hierbij denken aan musea, festivals, evenementen, maar ook winkelketens en dergelijke. Het werk was ontzettend boeiend en de stage was een groot success mag ik wel zeggen. Ik had er enorm veel vrijheid en ik heb er veel van geleerd. Mijn werkzaamheden bestonden deels uit fotograferen en deels uit het bewerken en afdrukken van de foto’s. Zo is de stage erg allround en breed van aard geweest. Ofschoon de samenwerking in het begin ook wel eens stroef verliep, begon het na enige tijd steeds beter te gaan. Je merkt toch dat je heel veel gewoon moet leren in de praktijk. Goed kunnen fotograferen is nog maar het halve werk, wanneer je er ook je geld mee moet verdienen. Je krijgt te maken met deadlines en je moet je apparatuur meester zijn. Op mijn stageplek had men diverse grootformaat printers staan. De HP PageWide printer was verreweg het beste apparaat wat men had. De HP PageWide printer print in één keer de hele breedte van een pagina. De kwaliteit is fenomenaal en de machine is buitengewoon snel .

HP PageWide printer wereldformaat

De HP PageWide printer is een apparaat van wereldformaat en uniek in zijn soort. Toen mijn stage bijna was afgerond, werd mij direct een baan aangeboden. Na enig aarzelen ben ik toen toch met een ander voorstel gekomen. Mijn suggestie was om als zelfstandige voor hen te gaan werken. Gelukkig gingen ze akkoord, en zodoende ben ik nu een trotse zelfstandige. Omdat ik graag zelf alles in eigen hand heb, heb ik een HP PageWide printer aangeschaft. Zo ben ik voor het drukwerk niet afhankelijk van anderen, en kan ik zelfs drukwerkopdrachten van anderen aannemen. De HP PageWide printer is een geweldig apparaat dat prachtige afdrukken levert, keer op keer.

Gebruiksvriendelijk

Naast de kwaliteit die de HP PageWide printer levert, is het apparaat ook enorm gebruiksvriendelijk. De software is subliem, maar dat is ook niet vreemd bij een apparaat van HP. De HP PageWide printer heb ik gekocht bij de firma Repromat, op aanraden van mijn stagebedrijf.