Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Keuzestress; welk behang kies ik?

Jouw huis kan wel een opgepimpte muur gebruiken. Een likje verf vind jij net wat te saai maar de keuze voor behang is zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt alle websites voor behang al afgezocht en bent overweldigd door de kleuren, printen en de prijzen. Het kan een heleboel tijd in beslag nemen. Hoe maak je nu de juiste keuze voor behang? Wij geven je een aantal tips. 

 

Bepaal het doel

Dat klinkt misschien wat vergezocht of diepgaand, maar bedenk waar het behang moet komen. Misschien wil je in de slaapkamer juist een rustig behang omdat je daar tot rust wilt komen. Of wil je dat juist niet omdat je toch met je ogen dicht slaapt. Daarom is het handig om te filteren op patroon of textuur. 

 

Bepaal je budget 

Wij kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar jij wel! Jij weet als de beste wat jij kan uitgeven aan behang. Van tevoren heb je bedacht wat jij er maximaal aan wil uitgeven; jouw budget range. Het is zinloos om te zoeken naar behang dat compleet buiten jouw budget valt, tenzij jouw budget oneindig is. 

 

Filters, filters, nog eens filters

De meeste websites hebben wel filters. Zo kun je behang filteren op kleur, patroon, textuur of de woonstijl. Jij hebt wellicht al de nodige kleuren in jouw huis of een bepaalde stijl die jouw huis karakteriseert. Door op jouw stijl of favoriete kleur te filteren, word jij minder overspoelt met behang dat voor jou niet relevant is. 

 

Benieuwd naar ons behang? 

Nu weet je een beetje waar jij op kan letten tijdens jouw zoektocht naar hét behang. De zoektocht naar behang kan beginnen. Bij Be Inhouse vinden wij het belangrijk dat je jouw huis tot een thuis maakt. Mocht je nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. 

 

https://www.beinhouse.nl/