Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Kies voor een erkend verhuisbedrijf uit Den Bosch voor uw verhuizing

Er staat een drukke periode voor de deur als u uw huidige woning verkoopt of binnenkort gaat verhuizen. Er moeten zaken worden uitgevoerd, zoals uw spullen uitzoeken, in dozen stoppen en uiteindelijk verhuizen naar uw nieuw woonadres. U heeft uw nieuwe woning uitgezocht en het voldoet zeer waarschijnlijk aan al uw wensen en eisen, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat uw eigen spullen daar ook komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan een klok, zodat het klokje in uw nieuwe thuis weer tikt als nergens anders. Vraagt u zich af hoe zwaar het verhuiswerk gaat worden en wie al het zware tilwerk van uw kostbare spullen moet doen? Dan bent u waarschijnlijk gebaat bij een erkend verhuisbedrijf, zoals Sars uit Den Bosch.

Ontdek de voordelen van een erkend verhuisbedrijf

Dit verhuisbedrijf, Sars, uit Den Bosch is een erkend verhuisbedrijf en daarom zijn zij uw betrouwbare en professionele partner voor de verhuizing van al uw dierbare spullen. Het verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie waardoor u enkele garanties heeft. Een van de voordelen is dat u een uitgebreide verhuisverzekering krijgt waarbij uw inboedel tot een bedrag van € 100.000,- automatisch is verzekerd. U bent dan ook te allen tijde verzekerd dat uw verhuizing wordt uitgevoerd, want mocht een Erkende Verhuizer failliet gaan, dan neemt een van de andere organisaties het van hen over. Ook wordt dan uw aanbetaling tot € 1.000,- terugbetaald aan u.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar het vergelijken van alle mogelijkheden voor het inschakelen van een verhuisbedrijf van of naar Den Bosch? Dan kunt u bij Sars een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo heeft u genoeg tijd voor uw overwegingen en kunt u op uw gemak eenvoudig de verhuisdiensten van meerdere aanbieders vergelijken. U kunt uw verhuiskosten op de website van Sars, het bekende verhuisbedrijf uit Den Bosch, laten berekenen en een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook voor speciale wensen kunt u bij ze terecht. Heeft u een andere vraag of opmerking? Dan is deze verhuizer zowel telefonisch als per e-mail goed bereikbaar.