Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Laat uw exclusieve auto verzekeren door deze specialist

Wanneer u een exclusieve auto aanschaft, is het wel zo prettig om deze goed te verzekeren. De specialisten van NAG Verzekeringen bieden verzekeringen aan voor duurdere en exclusieve auto’s. U bent bij deze specialist zeker van een uitstekende dekking voor een betaalbare premie. U hebt een speciale verzekering nodig wanneer u een exclusieve auto wilt verzekeren. Een auto met een cataloguswaarde van meer dan € 75.000,- en minder dan € 200.000,- of met een vermogen boven de 200 kW kan niet verzekerd worden voor een regulier tarief. U vindt echter wel een uitstekende verzekering bij deze specialist. U kiest tussen een WA-verzekering of een WA volledig casco. Het is mogelijk om deze verzekeringen verder uit te breiden met aanvullende dekkingen, waaronder een ongevallenverzekering of een rechtsbijstandverzekering. U bent dus zeker van een totaalpakket wanneer u uw exclusieve auto laat verzekeren bij deze specialist.

Combineer een uitstekende dekking met persoonlijke begeleiding

Weet u niet zeker welke verzekering u af dient te sluiten voor uw exclusieve auto? De experts van NAG Verzekeringen helpen u graag met persoonlijke begeleiding. Zij zijn bereikbaar wanneer u aanvullend advies nodig hebt of vragen wilt stellen over uw polis. Daarnaast maken zij het afsluiten van verzekeringen inzichtelijk. U berekent namelijk eenvoudig zelf online uw premie in uw eigen digitale dossier. Het is ook mogelijk om hier direct verzekeringen af te sluiten. Hierdoor kunt u op ieder moment uw polis inzien, maar hebt u ook eenvoudig inzicht in uw afgesloten verzekeringen. Dit is ideaal wanneer u naast het verzekeren van uw exclusieve auto ook andere eigendommen wilt verzekeren.

Sluit een verzekering af die aansluit op uw situatie

De experts van NAG Verzekeringen bieden een complete en uitgebreide dienstverlening aan. Wilt u een exclusieve auto of andere eigendommen laten verzekeren? Neem dan gerust contact op met deze specialisten. Ze voorzien u graag van gedegen advies zodat u de verzekering afsluit die naadloos aansluit op uw situatie.

https://www.nagdirect.nl/