Dutch tax seminar
Image default
Dienstverlening

Leren lassen in de omgeving van Gelderland doet u met deze cursus lassen voor beginners

Wilt u een cursus lassen voor beginners volgen en woont u in Gelderland? Dan is de cursus bij deze specialist perfect voor u. Lassen is het perfecte beroep voor een nieuwe hobby, een carrièreswitch of voor werkzaamheden aan uw huis of auto. Klinkt lassen moeilijk voor u? Dat valt wel mee! Hoewel lassen een precies werkje is, kan iedereen het binnen een korte periode leren. Zeker met wat hulp van de juiste cursus waar u les krijgt van professionele vakmensen.

Een professionele cursus volgen bij deze specialist in Nunspeet

In Nunspeet, Gelderland, kunt u bij Bronckhorst Lastechniek terecht voor het leren lassen, ook als u hier nog totaal geen ervaring mee heeft. Bronckhorst Lastechniek staat in de wijde omgeving bekend als zeer betrouwbaar en ervaren, en is hiermee de beste partij voor uw cursus lassen voor beginners in Gelderland. Bij dit instituut leert u binnen maximaal 22 weken te lassen. Iedere week krijgt u een les die drie uur duurt, van 18.30 uur tot 22.30 uur. Praktijk en theorie wisselen zich hierbij af. Tevens krijgt u een syllabus waarin alle theorie nog eens wordt uitgelegd. Behaalt u binnen 22 weken een voldoende? Dan krijgt u een certificaat mee naar huis dat erkend is door het NIL, het Nederlands Instituut voor Lastechniek. Hiermee bent u verzekerd van de betrouwbaarheid van uw behaalde certificaat.

Waarom een cursus lassen?

Een cursus lassen voor beginners in Nunspeet is de perfecte manier om de basistechnieken van lassen te leren kennen, maar het kan ook de start zijn van een langer traject, gevolgd door een uitgebreide lasopleiding. Hoe dan ook is er veel vraag naar professionele lassers en hobbylassers. Na het behalen van een diploma kunt u deze vaardigheden dus goed inzetten voor een nieuwe (bij)baan. Let wel op dat er verschillende vormen van lassen bestaan (MAG/MIG, TIG, booglassen en autogeen lassen), die bij Bronckhorst Lastechniek allen in aparte cursussen worden aangeboden. Dit maakt u een gespecialiseerd lasser, die van één techniek veel weet.

https://lastechniek.com/