Dutch tax seminar
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk levert het beste interieur op

Wilt u een houten vloer laten leggen in uw woning of bedrijfspand? Dan heeft u veel keuze uit soorten, kleuren en aanbieders. Wanneer u echter een prachtige vloer wilt die jarenlang goed blijft, gaat u beter niet naar de eerste de beste bouwmarkt. Dan schakelt u beter een specialist in die maatwerk levert en daarmee bijdraagt en het ideale interieur voor uw pand. Een houten vloer is immers een echte eyecatcher. Hij moet dus goed passen bij de rest van uw interieur. Het kan lastig zijn zelf de ideale vloer de vinden. Er is immers veel keus, en hoe zit het eigenlijk met vloerverwarming en geluidsisolatie? Wilt u graag een van deze extra’s? Dan is het handig om u hier in te verdiepen.

De mogelijkheden voor vloerverwarming en geluidsisolatie

Een houten vloer heeft een warme look, maar door vloerverwarming wordt het ook echt behaaglijk in huis. Het is een wijdverbreid misverstand dat parket en vloerverwarming niet samengaan. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur legt al jaren probleemloos parket met vloerverwarming aan. De vakmensen van dit bedrijf beschikken over de kennis en speciale producten die nodig zijn voor het realiseren van een mooie houten vloer met verwarming. In de showroom ziet u wat voor mogelijkheden voor maatwerk er allemaal zijn voor ieder interieur. Dit geldt ook voor geluidsisolatie. Door de juiste isolatiematerialen kunt u met een gerust hart voor een parketvloer kiezen, ook als u in een appartement woont. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur zorgt er namelijk voor dat geluidstrillingen van voetstappen worden opgevangen, zodat de buren nergens last van hebben.

Doe alvast inspiratie op

Wilt u maatwerk voor uw interieur, maar heeft u nog geen idee wat precies? Bekijk dan op de website van Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur de uitgevoerde projecten om inspiratie op te doen. Of bezoek de showroom in Goes en laat u persoonlijk adviseren. Zo wordt uw droomvloer zeker werkelijkheid.

https://www.vddongen.nl/