Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zelf wassen van uw kleding versus een particuliere en bedrijfskleding wasserij

Als u een eigen bedrijf heeft dan moet u aan veel dingen denken, zo ook aan de bedrijfskleding. Voor het wassen van deze kleding kunt u gebruik maken van een bedrijfskleding wasserij. Als u gebruik maakt van bedrijfskleding, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om de kleding zelf te wassen. Dit kost echter wel veel (vaak kostbare) tijd en waarschijnlijk beschikt u ook niet over de geschikte schoonmaakapparatuur. Natuurlijk, in een wasmachine wordt uw kleding ook schoon, maar op den duur ook vaal en oud. Als u dit wilt voorkomen kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een bedrijfskleding wasserij. Ook voor uw persoonlijke kleding kunt u terecht in de wasserij.

Een particuliere en bedrijfskleding wasserij voor een professionele reiniging van uw kleding

In tegenstelling tot waarschijnlijk uzelf, beschikt een wasserij wel over de nodige professionele wasapparatuur en wasbenodigdheden. Door gebruik te maken van de diensten van een wasserij gaat uw kleding langer mee en blijven de kleuren mooi. Uw kleding blijft zo goed als nieuw. Op den duur bespaart u hiermee ook de nodige kosten.

Naast dat een wasserij voor een professionele reiniging zorgt, kan het ook tijd schelen

Door gebruik te maken van een wasserij verliest u niet langer tijd aan het wassen van uw kleding. U kunt echter nog meer tijd besparen. Bij een aantal wasserijen kunt u er namelijk ook voor kiezen om uw kleding op te laten halen en te brengen. Naast de nodige wastijd, scheelt dit ook haal- en brengtijd. Bij wasserij Good-Clean kunt u, als u kiest voor deze On Demand service, er ook voor kiezen om vooraf via iDEAL te betalen. Kies voor een milieubewuste wasserij U kunt kiezen voor een milieubewuste bedrijfskleding wasserij. Deze milieubewuste wasserijen kunt u herkennen aan een NETEX Milieucertificaat. Dit certificaat laat zien dat de wasserij op een milieuvriendelijke wijze wast en stoomt.

https://goodclean.nl/