Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom geluidsoverlast en energieverlies met een deurdranger

Of u nu het lawaai van dichtslaande deuren wilt voorkomen of op de energierekening wilt besparen door openstaande deuren te voorkomen; in beide gevallen biedt een deurdranger de oplossing. Deze zorgt ervoor dat de deur met gepaste snelheid dichtvalt, nadat deze wordt losgelaten. Natuurlijk zijn er diverse deurdrangers, waardoor er altijd wel een is die perfect bij het formaat van uw deur past en die ervoor zorgt dat de deur zachtjes dichtvalt. Zeker wanneer u dit deuronderdeel bij dormakaba bestelt. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met deuroplossingen en biedt een ruim aanbod aan drangers. Hierdoor vindt u er zeker een die aan al uw wensen voldoet.

Verhoog ook de veiligheid van uw pand met deuroplossingen van deze expert

Het voorkomen van lawaai en energieverspilling is niet de enige reden om voor een deurdranger te kiezen. Zo’n deuronderdeel vergroot ook de veiligheid van uw pand. Het voorkomt namelijk dat deuren open blijven staan, waardoor onbevoegden gemakkelijk binnen kunnen komen. Zeker wanneer u ervoor kiest om de deur uit te rusten met een speciale deurklink, waardoor de deur enkel geopend kan worden met een sleutel. Zo hebben uw medewerkers altijd toegang tot de ruimte achter de deur, maar hout u onbevoegden buiten. Natuurlijk is een deurdranger alleen niet voldoende om de veiligheid van uw pand te waarborgen. Gelukkig biedt dormakaba meer veiligheidsoplossingen, zoals beveiligingsdeuren, elektronische toegang en kluissloten. U kunt dus bij één bedrijf terecht om al uw toegangen te beveiligen.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een deurdranger of een van de andere deuroplossingen van dormakaba? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan meteen een offerte aan. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan voorzien de vriendelijke medewerkers u graag van advies. Uiteraard geven ze ook antwoord op al uw vragen.

https://www.dormakaba.com/nl-nl