Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor standaard of maatwerk evenementenmunten

Bent u op zoek naar plastic betaalmunten voor uw evenement? Dan kunt u terecht bij Damen Plastics! Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in de productie van evenementenmunten. Ze bieden verschillende standaarduitvoeringen aan, maar ook voor maatwerk zit u bij hen helemaal goed. Ze hebben een eigen fabriek en machinepark met diverse spuitgietmachines. Hiermee worden de consumptiemunten op een professionele manier gemaakt. Doordat ze de productie zelf beheren, komt er geen tussenpersoon aan te pas en leveren ze hun producten rechtstreeks aan hun klanten. Dit betekent dat u verzekerd bent van een snelle levering.

Evenementenmunten huren voor uw event

Wanneer u voor het eerst een evenement gaat organiseren en u niet goed weet of en welke evenementenmunten u nodig heeft, is er bij Damen Plastics ook de optie om de munten te huren. Op deze manier kunt u de munten uitproberen tijdens uw evenement en kunt u zien of deze betaalmethode goed werkt. Ook wanneer u een eenmalig evenement organiseert, is het huren van betaalmunten een goede uitkomst. U huurt de evenementenmunten voor een specifieke periode, namelijk voor drie weken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan naar de voorwaarden bij Damen Plastics.

 

Munten op maat laten maken

Als u er toch voor kiest om de consumptiemunten te kopen, heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor reliëfmunten of bedrukte munten, maar ook maatwerk is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld munten met een bepaalde tekst of een logo? Geeft u daarnaast ook de voorkeur aan specifieke kleuren, bijvoorbeeld omdat deze aansluiten bij uw huisstijl? Bij deze specialist is het allemaal mogelijk! Bespreek uw wensen en ze gaan graag voor u aan de slag.

Profiteer van kwaliteit en service

Of u nu evenementenmunten gaat kopen of huren en of u nu kiest voor een standaarduitvoering of maatwerk; bij Damen Plastics profiteert u altijd van hoogwaardige kwaliteit en de beste service. Neem voor vragen en advies contact met hen op via de contactgegevens op hun website of vraag direct online een offerte aan.

https://damenplastics.nl/