Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doe een beroep op een expert in thermisch lansen bij een allround las- en constructiebedrijf

Met thermisch lansen worden pennen van sluizen en bruggen, assen en tand- en loopwielen nauwkeurig losgebrand. Aan het uiteinde van de lans ontstaat een vlam die een ontzettend hoge temperatuur bereikt, waardoor professionele beschermingsmiddelen en de juiste kennis en ervaring vereist zijn. Vrijwel alle soorten materialen zijn met dit krachtige gereedschap te bewerken. Heeft u problemen met uw materiaal en wilt u dit zo spoedig mogelijk oplossen? De medewerkers van A.C.W. Holland, een allround las- en constructiebedrijf, zijn snel ter plekke op iedere locatie in Nederland!

Voorkom onherstelbare schade door een specialist in te schakelen

A.C.W. Holland is dé specialist in thermisch lansen, maar ook in andere werkzaamheden zoals het lassen van staal, aluminium en rvs en het snijden van buizen met platen (zowel handmatig als machinaal). Ook gutswerk en onderhoudswerkzaamheden voeren zij met de grootste zorg voor u uit. Wanneer u een ervaren operator inschakelt van dit bedrijf voor het lansen van uw materialen, bent u er zeker van dat uw materiaal geen onherstelbare schade oploopt. Zo hoeft u geen nieuw materiaal aan te schaffen en bespaart u dus op een hoop kosten. Daarnaast zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd, waardoor u spoedig weer aan de slag kunt. 

Uw bedrijf is snel weer operationeel dankzij een ervaren operator

Het thermisch lansen van uw materialen is zeer gevaarlijk en kan in het ergste geval leiden tot ongelukken. Het inschakelen van een professional is daarom noodzakelijk. Wacht niet langer en doe een beroep op een ervaren operator van een gespecialiseerd las- en constructiebedrijf, zoals A.C.W. Holland. Vanuit hun locatie in Rotterdam komen zij langs bij uw bedrijf in heel Nederland, ongeacht uw standplaats. Zo is uw bedrijf snel weer operationeel. Maak een afspraak met de medewerkers door telefonisch contact op te nemen en ontdek waarom zij al jaren worden ingehuurd door onder andere productiebedrijven in de hele regio!

https://www.acwholland.eu/