Dutch tax seminar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontwikkelaar van producten voor gevelonderhoud in Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een specialist met veel ervaring in het bieden van oplossingen voor kwalitatief gevelonderhoud in Zuid-Holland? Bij CCP International BV, ook wel CCPI genoemd, zit je hiervoor op de juiste plek. Deze specialist heeft al ruim 12,5 jaar ervaring in het produceren en ontwikkelen van reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten van hoogwaardige kwaliteit en doen dit conform diverse richtlijnen en normen. Deze producten leveren ze onder andere aan verschillende schoonmaak-, bouw- en gevelonderhoudsbedrijven. Wil jij voor jouw bedrijf ook een innovatieve oplossing op maat op het gebied van gevelonderhoud of vastgoedonderhoud? Ontdek dan de uitgebreide mogelijkheden bij CCPI!

De producten van deze specialist

Bij CCPI uit Krimpen a/d Lek ben je altijd verzekerd van een oplossing op maat, ongeacht het project of de branche. Wil je bijvoorbeeld graffiti verwijderen of juist jouw gevel beschermen tegen graffiti? Dan heeft deze specialist daar diverse producten voor die uitstekend werken. Daarnaast weten ze je ook van dienst te zijn als je jouw gevel wilt reinigen, de gevel wilt hydrofoberen of impregneren, een object wilt onderhouden of aluminium wilt beschermen/reinigen. Hierbij maken ze gebruik van de jarenlange ervaring en de technische knowhow, om jou altijd van de beste producten te voorzien. De producten van CCPI zijn overigens alleen via de officiële dealers te koop. Zorg dus dat je van te voren weet waar de dichtstbijzijnde dealer te vinden is.

Vraag de experts van deze specialist in gevelonderhoud om professioneel advies

De experts van CCPI helpen je niet alleen met het bieden van maatwerkoplossingen voor gevelonderhoud in Zuid-Holland, maar voorzien je ook graag van advies. Wil je jouw gevel optimaal beschermen en ben je benieuwd hoe je dat het beste aanpakt? Dan geven deze experts jou graag professioneel advies op basis van een grondige projectinspectie in combinatie met referentieproeven. Ben je benieuwd wat CCPI voor jou kan betekenen op het gebied van gevelonderhoud in Zuid-Holland? Neem dan contact met ze op via de website.

https://www.cleaningcareproducts.com/