Dutch tax seminar
Image default
Aanbiedingen

Machines van SMIPACK voor diverse branches

Bent u bekend met de verpakkingsmachines van SMIPACK? Deze machines zijn erg gewild in diverse branches. Het hoge bedieningsgemak en de brede inzetbaarheid zorgen ervoor dat de machines niet meer weg te denken zijn uit het huidige verpakkingssysteem. Met een verpakkingsmachine van SMIPACK kunt u van alles verpakken; van voedingsproducten en speelgoed tot farmaceutische producten. Wilt u het verpakken van uw producten efficiënter aanpakken? Kies dan zeker voor SMIPACK!

Verpakkingsmachines in allerlei soorten en maten

SMIPACK-machines tillen uw verpakkingsproces direct naar een hoger niveau. Het maakt niet uit wat u met deze machines wilt verpakken, want voor ieder proces is er een specifiek model beschikbaar. Zo zijn er diverse soorten verpakkingsmachines voor veel voorkomende industriële verpakkingsprocessen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Folieverpakkers
  • Bundelverpakkers
  • Kartonverpakkers

Zelfs binnen een specifieke klasse machines is het nog mogelijk om uit diverse modellen te kiezen. Het compacte FP6000 model met T450 is bijvoorbeeld perfect als u minder vloerruimte wilt gebruiken voor het verpakkingsproces. Bent u juist op zoek naar veel kracht? Kies dan voor de krachtige HS700, met de optie om de transportband eindeloos te verlengen.

Bestel uw SMIPACK-producten bij een specialist

Lijkt het aanschaffen van een machine van SMIPACK u een goed idee? Dan kunt u uitstekend terecht bij DEMCA. Dit bedrijf is al jarenlang importeur en dealer van dit merk. Hierdoor kunt u hier ook uitstekend terecht voor advies en krijgt u altijd de beste service. Bestelt u hier een machine? Dan wordt deze snel geleverd. Vaak is uw bestelling namelijk uit voorraad leverbaar. Bent u benieuwd naar het gehele aanbod van DEMCA? Bekijk dan zeker de website van dit bedrijf. Hier ziet u alle machines en vindt u veel informatie over elk model. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de experts die hier werken en stel hen gerust al uw vragen.

https://demca.nl/product-categorie/zakken-verpakkers/