Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Neem op jouw manier afscheid van je overleden baby

Als je baby is overleden bij of rondom de geboorte heb je de keuze om hem of haar mee naar huis te nemen. Het kan spannend zijn om deze keuze te maken en geen enkele keuze is fout. Houvast Uitvaartzorg stelt jou de juiste vragen om te bepalen welke beslissing bij jullie past. Als je besluit om je overleden baby mee naar huis te nemen, zullen de ervaringsdeskundigen van deze uitvaartzorg jou helpen om dit op een goede manier te realiseren. Jullie kunnen jullie kindje zelf vervoeren, in de auto bij je op schoot, in een mandje of in een Maxi-Cosi. De dames van Houvast Uitvaartzorg kunnen dit ook voor je overnemen. Zij hebben een reiswieg waar jullie overleden baby in vervoerd kan worden.

Thuis afscheid nemen van je kindje

Eenmaal thuis aangekomen met je overleden baby heb je meer tijd om hem of haar te koesteren en verzorgen. Je kan op elk gewenst moment bij je kindje zijn en je dierbaren kunnen in een vertrouwde omgeving afscheid nemen. Het verdriet wordt samen gedeeld en dit is ook een manier van verwerken en herinneringen maken. Je overleden baby krijgt zijn of haar eigen plek in het gezin en dit zal natuurlijk nooit meer weg gaan. De professionals van Houvast Uitvaartzorg helpen jullie om jullie kindje te verzorgen, foto’s te maken en eventueel een lokje haar af te knippen. Tevens nemen zij jullie zorgen uit handen omtrent de uitvaart en herdenking.

Dag en nacht bereikbaar

Houvast Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar en geen vraag is hen te gek. Er wordt gewerkt binnen een straal van 45 minuten rondom Waalwijk, maar ook als jullie buiten deze regio komen, kan je contact met hen opnemen. Er wordt dan samen met jullie gekeken naar wat zij voor jullie kunnen betekenen. Je kan de dames dag en nacht bellen en mailen.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/