Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Stop ongewenste haargroei met laser ontharen bij deze praktijk in Eindhoven

Elke keer weer je scheermes erbij pakken om je oksels, benen en bikinilijn te scheren… Dat is niemands favoriete hobby! Heb je last van ongewenste haartjes en wil je hier snel en pijnloos vanaf? Kies dan voor laser ontharen bij SkinLab in Eindhoven. Want dat is toch een heerlijk vooruitzicht, om nooit meer je scheermes erbij te hoeven pakken? Niet alleen bespaart dit geld en tijd, je loopt geen risico meer op die venijnige scheerwondjes die je eenvoudig oploopt tijdens het scheren van je benen.

Hoe werkt laser ontharen?

Bij de lasertechniek wordt er gebruikgemaakt van een bundel licht op golflengte, welke wordt afgegeven op de huid. De lichtbundel wordt opgenomen in de huid door het pigment, waarna dit in de haarwortel wordt omgezet tot warmte. Door de warmte van de lichtbundel worden de haarzakjes beschadigd, waardoor de haargroei wordt belemmerd. Na één behandeling merk je al resultaat; de ongewenste haartjes groeien minder snel terug. Als je kiest voor meerdere behandelingen, dan zul je merken dat de ongewenste haargroei zelfs helemaal is gestopt. Ideaal toch!

Kies voor professionaliteit en kwaliteit

In de praktijk wordt gekeken of het laseren van de ongewenste haartjes geschikt voor je is. Hierbij kijken de specialisten onder andere naar de haarkleur, het huidtype en de haardikte. Vervolgens maken de huidexperts samen met jou een afspraak om een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Over professionaliteit hoef je je daarbij geen zorgen te maken! Laser ontharen bij deze praktijk in Eindhoven wordt enkel uitgevoerd door hbo-opgeleide therapeuten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Regelmatig wordt hun kennis geüpdate door het volgen van diverse cursussen en trainingen. De specialisten voeren de behandelingen uit met de grootste zorg.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Kamp jij met ongewenste haargroei en wil je hier snel vanaf? Kies dan voor laser ontharen bij SkinLab in Eindhoven en maak een afspraak voor een intakegesprek. De kosten voor het intakegesprek komen te vervallen wanneer je overgaat op een behandeling. Neem daarom vandaag nog contact op met de specialisten, maak een afspraak en kom voor eens en voor altijd van die vervelende, ongewenste haartjes af!

https://skinlab-eindhoven.nl/