Dutch tax seminar
Image default
Particuliere dienstverlening

Vrij van angst dankzij een narcose behandeling bij de tandarts

Bent u iemand die zo bang is voor de tandarts, dat u hier ’s nachts van wakker ligt? Begint het zweet zich uit te breken en krijgt u klamme handen als u aan uw afspraak of behandeling denkt? U heeft dan een angst voor de tandarts en bij sommige mensen is dat zo ernstig, dat ze niet in de stoel kunnen plaatsnemen. Dat heeft dan weer als gevolg dat er ernstigere klachten ontstaan en het gebit achteruitgaat. Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer begrijpt dit soort situaties maar al te goed en biedt oplossingen aan specifiek voor mensen met een angst voor de tandarts.

Onder volledige narcose

Voor mensen die paniekaanvallen ervaren en het liefste helemaal niets merken van wat er in hun mond gebeurt, is een behandeling onder narcose bij deze tandarts een optie. U wordt dan in slaap gebracht door een anesthesist die u ook in de gaten blijft houden terwijl u slaapt. De tandarts doet zijn of haar werk en u wordt pas weer wakker als alles achter de rug is. Kiest u voor deze optie bij de tandarts in Deventer, dan mag u vanaf 6 uur voor de behandeling niet meer eten en drinken, maar ervaart u van de narcose nauwelijks bijwerkingen. U mag na een uurtje bijkomen alweer opgehaald worden en de praktijk verlaten.

Een sedatie is ook mogelijk

Behalve de behandeling onder narcose biedt de tandarts nog meer opties aan, namelijk een sedatie. Het verschil is dat u in dat geval nog wel bij bent en met de tandarts in Deventer kunt praten. U wordt tot rust gebracht met een mengsel van verschillende pijnstillers. Ook hier mag u een uurtje nadat de tandarts klaar is alweer opgehaald worden en naar huis. Beide opties zijn voor patiënten met tandartsenangst echt een uitkomst. Maak uw angsten dus bespreekbaar met uw tandarts in Deventer en uw paniekaanvallen behoren voorgoed tot het verleden.